Mi a legjobb visszatérő hüvelygomba kezelésére, van valami bevált módszere valakinek?
kenettenyésztés volt?
amúgy meg bőr- és nemibeteg gondozót keressétek fel együtt a férjeddel, mert úgy látom a nőgyógyászod nincs a helyzet magaslatán
+ még egy javaslat: nézesd meg a cukrodat
Megelőzés! Rendszeres tisztálkodás, de intim mosakodók kerülése.
Hordj pamut, jól szellőző bugyit, mert a gombának kell a nedves környezet. Ne hordj szűk nadrágot, s ha teheted, inkább szoknyát vegyél. Otthonra akár ne hordj bugyit egyáltalán.
Kerüld az élesztős, gombás ételeket! Használj olyan fűszereket, amik gombaölő hatásúak (pl. fokhagyma, kakukkfű, borsmenta, rozmaring, teafalevél, aloevera, graepfruitmag, búzafű, szegfűszeg, torma, gyömbér, kurkuma, Cayenne-bors).
És ami még nálam bevált (immár két éve tünetmentes vagyok, előtte folyton gombásodtam): ha egy kicsi jelét is érzed a gombának, akkor azonnal kezeld helyileg gombaölővel! Pl. a canesten kombi jó, ilyenkor nem kell végigcsinálni a kezelést, csak egy éjszakára. Mivel még nem jött erősen elő a gomba, meg fogja állítani. Vagy ha másnap is érzed, akkor még egy, de ha időben elkapod, akkor erre nem lesz szükség.
nekem is nagyon sokáig problémám volt ez. nekem az immun-erősítés segített. Olajfa kapszula + grapefruit mag cseppek, néhány havonta 2-3 hetes aloe kúra.
na meg persze a fogamzásgátló tabletta elhagyása, gyanítom, nálam az volt a ludas...te szedsz valamilyent?
*ilyenkor nem kell végigcsinálni a kezelést
Zseniális! Ettől lesz rezisztens a gomba.
"*ilyenkor nem kell végigcsinálni a kezelést
Zseniális! Ettől lesz rezisztens a gomba." épp írni akartam én is :S
Kérdező, felejtsd el a Canestent, pláne a krémet - és menjetek el a nemibeteg gondozóba te és a férjed is (2 éves a gyerek, ha a terhesség alatt voltál, az már nagyon rég volt), csináltassatok mindketten kenettenyésztést
Ezt gyógyszertárban is meg lehet venni,ha nincs talán megrendelik.
[link] itt a weblap ahol olvashatsz róla de lehet meg tudod itt is rendelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!