Mi a legjobb visszatérő hüvelygomba kezelésére, van valami bevált módszere valakinek?
Jaj, mintha magamat olvasnám. 2. gyerekem után is ez volt hosszú évekig, mindent kipróbáltam, immunológ is irt fel erősitőket semmit sem használtak. Egy rakás probiotikumot megettem. Aztán újra babát akartam igy abbahagytam a tablettát és Candivacot kezdtem szedni és láss csodát elmúlt a gombám. Terhes lettem megszültem eltelt 4 hónap és kezdődött minden elölről. Most újra 1 éve már hogy vele küzködök. Nyáron most tablettákat irt a doki Mycosistet, heti rendszerességgel 1 tabit (8 hétig), rendben is voltam, aztán eltelt egy hónap innentől már havi egyet kellett volna bevennem de a gomba megelőzött. Igy most két hetente kell megint szednem aztán havonta. Egyszer már csináltam ezt a gombakúrát (ez a szervezetből öli ki a gombát) és akkor remekül bevált. De most nem tudom miért nem működik, valahogy mintha állandóan valamilyen jellegű viszketést éreznék. Saforellet is próbáltam nem segitett. Ja és ezek szerint a fogigátló sem volt az oka, mert azóta nem szedek és mégis visszatért, pedig én is azt hittem hogy megszabadultam tőle és biztos az volt az oka. Hát nem.
Tudom hogy nem szabadna kelteket, édeset enni, de annyira imádom hogy egyszerűen nem tudok meglenni nélkülük.
Úgy hogy azt hiszem ezt az ezüst kolloidot kipróbálom én is, mert már az őrületbe kerget. Meg a férjem is :P
Ird majd meg ha bevált neked!
Ezt találtam az oldalon a doktor válaszában:
Természetesen az ezüstkolloid szájon át is használható. A javasolt dózis reggel-este 1-1 mély teáskanál, 3-3 percig a nyelv alatt tartva. Ez idő alatt az ezüstszemcsék a nyálkahártyáról felszívódnak, így nem károsítják a bélflórát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!