Miért érzek ellenszenvet, mikor így látok anyukát és gyerekét?
2Azt írtad: "Talán az a baj, hogy még nincs gyerekem és még nem tudom milyen az?. " Ezzel kapcsolatosan írtam a gyereknevelést.
Egyébként én sem lógtam állandóan a gyerekeimen, nagyszülők mindig szívesen vigyáztak rájuk, ha valahová mennem/mennünk kellett.
Én a másik oldal vagyok.
Egyrészt én is örülük néha a gyerekmentes időnek, amikor lepasszolom és nyugodtan kávézgatok a barátnőmmel egyet és beszélgetünk.
Viszont nem mindenkinek adatott meg az azonnal ugró nagymama vagy nincs annyi pénze, hogy egy bébiszittert fizessen. De nem is óhajt a lakásban ülni 24 órát, hanem szeretne sétálgatni.
Én annak a híve vagyok, hogy a gyermekek is a társadalmunk részei, úgy mint az idősek, fogyatékosok, és a gyerek is úgy tanulja a társas kapcsolatokat, ha ő is részt vesz ebben és nem csak elzárva ül a sufniban 18 éves koráig, nehogy véletlenül zavarni merészeljen bárkit is a jelenlétével.
Szóval egyrészt szerintem ezt túlreagálod.
De azt sem szeretem, hogy egyes anyukák pl. étteremben is sokáig bömböltetik a gyereket, vagy egy éttermi asztal tetején!!!! teszik tisztába, amikor ott volt pelenkázó helység is. Anya vagyok, de azt hittem ott küldöm el a melegebb éghajlatra a másik anyukát..
Egy esküvő viszont általában családi ünnep, öröm, nem olyan mint egy temetés. De én azért nem vinnék oda kicsit, mert végre lehetne bulizni, iszogatni és nem időre hazamennni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!