Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A férfiak tényleg jobban...

A férfiak tényleg jobban szeretik a fiú gyereket a kislányt meg lenézik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 10:03
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
97%
Kimondott ekkora ökörséget? Mindkettőt másként, másképp lehet szeretni de nem kevésbé.
2012. júl. 17. 10:04
 2/37 anonim ***** válasza:
81%

Egy apa ugyanúgy szereti a lányát mint a fiát. Lehet hogy a fiú gyerekek közelebb állnak hozzájuk, mert a lány gyerekekkel vannak akik nem sok mindent tudnak kezdeni.. pl.: nem mindegy hogy legózni kell vagy barbiezni ;D

De vannak kifejezetten apás lányok is!

2012. júl. 17. 10:05
 3/37 A kérdező kommentje:
olvastam már sok helyen,hogy a lány gyermeket nem szeretik annyira,mert csak egy "lány" és ha csak lány gyerek születik az milyen gáz..
2012. júl. 17. 10:05
 4/37 anonim ***** válasza:
88%
engem apám jobban szertetem mint a két fiú tesómat
2012. júl. 17. 10:08
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak még ilyen primitív emberek,akiknél ez fontos, de nem ez az általános!
2012. júl. 17. 10:08
 6/37 anonim ***** válasza:
90%

#1 vagyok

Nem, nem szeret apukám kevésbé, mint öcsémet. Mégis hatalmas sokk volt számára, hogy lánya született. Oly annyira, hogy első elkeseredettségében nem is akart látni. Szüleitől tele duruzsolták a fejét, hogy a fiú az igazán hasznos, ő az aki a nevét tovább viszi. Na azért mégis haza vitt a kórházból, ott azért mégse hagyhatott (ma már nagyokat nevetünk rajta). Elkezdtem cseperedni, közben öcsikém is született és szép lassan apu is rájött, (vagy fentről leckéztették így meg) attól, hogy lány vagyok semmivel se vagyok jobb. Ugyanakkora lókötő vagyok, mint öcsém, ugyanúgy lehet szeretni.

2012. júl. 17. 10:10
 7/37 anonim ***** válasza:
97%
az en ferjem kimondottan lany gyereket szeretett volna, es az is lett.
2012. júl. 17. 10:11
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez egy óriási butaság.
2012. júl. 17. 10:15
 9/37 anonim ***** válasza:
97%

Van ilyen, de általánosítani, hogy "a férfiak", egetverő baromság.

A férjem munkatársai között van néhány, aki a lányáról úgy vélekedik, hogy nem is gyerek.

Ezzel szemben pl ott van a férjem, akinek van egy lánya az előző házasságából és imádja. Ahogy apám is imád engem a mai napig, pedig már 30 vagyok.

Emberfüggő, nem általában a "férfiak". Van ilyen is, olyan is.

2012. júl. 17. 10:19
 10/37 anonim ***** válasza:
95%

Érdekes hogy felénk pont fordítva van:) Itt valahogy minden pasi lányos apuka inkább. Én férjem mind3 nál lányra számított, lett 2 fiunk egy lányunk:) persze mindet imádja, de ilyet hogy a fiú a főfő a lány meg lenézett, nem is találkoztam még ilyesmivel.

Hallottam korábban hogy volt ilyen még régen.

2012. júl. 17. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!