Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A férfiak tényleg jobban...

A férfiak tényleg jobban szeretik a fiú gyereket a kislányt meg lenézik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 10:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Férjem imádja a másfél éves lányunkat. Talán jobban mint engem :)
2012. júl. 17. 15:03
 22/37 anonim ***** válasza:
65%
Az egyik kolleganőm férje azt mondta, hogy ő lányt csinált, ott lesz a szülésnél, ha fiú bújna ki, akkor nemcsak a köldökzsinórt fogja vágni. Hálistennek az ultrahang eddig mindig lányt mutat:-)
2012. júl. 17. 15:42
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindegy, hogy fiú-e vagy lány.. A lényeg az az, hogy a sajátja.
2012. júl. 17. 16:55
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem igaz.

Édesapámnak egyetlen gyereke vagyok, még most, 27 évesen is a kicsi hercegnője vagyok. :)

Sógorom pedig szinte szerelmes a lányába, nagyon szeretik egymást! :)

2012. júl. 17. 17:16
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos van, de biztos, hogy ritka mint a fehér holló... én megtaláltam azt az egy barmot! Amíg terhes voltam végig nem volt hajlandó lány nevekről még csak beszélni sem, kizárt, hogy neki ne fia szülessen. Valószínű a fiával sem foglalkozott volna túl sokat, de lány gyermekről hallani sem akart én meg imádkoztam, hogy lányom legyen. Lett egy gyönyörű lányom, akit egyedül nevelek, az spermadonort meg sürgősen elküldtem. 11 éve neveljük együtt a lányomat a párommal (a szerintem igazi APJÁVAL) és imádják egymást! :-)
2012. júl. 18. 07:52
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi félreérhető előző vagyok: 3 éves koráig neveltem egyedül.
2012. júl. 18. 07:53
 27/37 anonim ***** válasza:
53%
Egy dolgot sosem tud majd csinálni egy lány: továbbadni az apja nevét. Sokaknak ez számít.
2012. júl. 18. 09:18
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

De bezony, tovább tudja adni.

Nagyon ritka családnevem van, velem halna ki. A férjemé eléggé gyakori. Gond nélkül belement, hogy majd az én nevemet kapja a leendő gyerekünk (házasságkötés előtt nyilatkozni kell erről).

Tehát apám nevét én továbbviszem. A mai törvények szerint nagyon is lehetséges.

2012. júl. 18. 09:23
 29/37 anonim ***** válasza:
65%
Akkor már egy embert ismerek aki ebbe belement, a másik kétszáz nem. Erre nem lehet építeni.
2012. júl. 18. 09:32
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább régen volt így, és akkor sem feltétlenül a férfiak voltak azok, akik a fiú gyereket többre becsülték a lányoknál.

Mi például öten voltunk testvérek, abból négyen voltunk lányok. Mivel anyukám egyedül nevelt minket, és dolgozott is, gyakran bízott minket a nagyszüleinkre. Náluk hallottam gyakran azt, hogy az öcsém "a Fiú", meg "a Gyerek", és hogy mi négyen "csak lányok" vagyunk. (És ezt kapjátok ki: főleg a nagymamám hangoztatta!) Szóval ez egyénfüggő... Viszont akárkinek meséltem ezt az egészet, eddig mindenkinek az volt róla a véleménye, hogy "Szép kis család az ilyen".

2012. júl. 18. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!