Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A férfiak tényleg jobban...

A férfiak tényleg jobban szeretik a fiú gyereket a kislányt meg lenézik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 10:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Lám, én inkább lányt szeretnék, de ha fiam lesz, az is csodálatos lesz.

Szerintem aki a kislányt lenézi vagy nem örül úgy neki, az egy szkalap, és nem való apának.

2012. júl. 19. 02:07
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
27-es. Aki így gondolkodik az egyáltalán ne akarjon gyereket!
2012. júl. 19. 20:21
 33/37 anonim válasza:
100%
ez tok nagy hulyesèg ha a fèrfi lenèzi a làny gyermekèt az nem nem kèrdèse az màs miatt van!!!!!!!!!!!
2012. júl. 25. 15:40
 34/37 adriennjeni válasza:
100%
Az én Párom kifejezetten lány párti, de ha fiunk lenne, annak is kifejezetten örülne! Lényeg az egészség, aki másképp gondolja, ne vállaljon gyereket!
2012. nov. 11. 08:25
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Van egy mondás (nem félreérteni) Az apák egy kicsit mindig szerelmesek a lányukba. Szerintem egyáltalán nincs különbség, vagy ha van az a személyiségükből ered. Ha nekem lenne lányom biztos örülnék neki. Persze a fiúgyerek szeretni fogja azt amit az apja szeret, tehát ezért lehet, hogy talán jobban várja, de nem szereti jobban.
2012. nov. 17. 23:50
 36/37 Daaaaaark válasza:

"Lám, én inkább lányt szeretnék, de ha fiam lesz, az is csodálatos lesz.

Szerintem aki a kislányt lenézi vagy nem örül úgy neki, az egy szkalap, és nem való apának." Óóó miért? Csak a lánynak kell örülni? A fiúnak nem?

2015. ápr. 29. 20:44
 37/37 anonim válasza:
Én csak annyit fűzök ehhez, hogy a lány is tovább tudja vinni a családnevet.
2016. jún. 4. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!