Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A férfiak tényleg jobban...

A férfiak tényleg jobban szeretik a fiú gyereket a kislányt meg lenézik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 10:03
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
60%
Hát.. általánosítani nem lehet, ez egyénfüggő. De szerintem alapvetően több olyan férfi van aki kisfiút szeretne gyermekének. Ahogy több olyan nő van aki kislányt szeretne. Szerintem ez egyértelmű, a saját neműkkel jobban elvannak mint egy ellentétessel, hisz (előttem már valaki írta) hogy nem mindegy hogy legózni kell, vagy barbiezni.
2012. júl. 17. 10:23
 12/37 anonim ***** válasza:
82%

Max még néhány elmaradott vidéki helyen gondolkoznak így.

Az én férjem meg mindenáron kislányt szeretet volna.

2012. júl. 17. 10:23
 13/37 anonim ***** válasza:
96%
Az én férjem kimondottan lányos apukának vallja magát,van is neki 4,bár nem érzem hogy az egyetlen fiut kevésbé szeretné. Ismerek olyat aki nagyo fiu gyereket akar,hat kivancsi vagyok mi lesz ha lánya lesz,de szerinte azt is szeretni fogja.
2012. júl. 17. 10:30
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Az én exem lányt akart és lány is lett, nagyon boldog volt, én akartam jobban fiút. A mostani férjem is csak lányt akar, azt mondja egy fiúval nem fog tudni mit kezdeni, szóval abszolút lánypártiak vagyunk. El sem tudom képzelni, mit kezdenék én is egy kisfiúval.
2012. júl. 17. 10:32
 15/37 anonim ***** válasza:
95%
Én másodiknak is lányt szeretnék, mert a kislányom rajongásig szeret, ami nagyon jólesik. Én azt hallottam, hogy a fiúk inkább az anyjukhoz húznak.
2012. júl. 17. 10:32
 16/37 anonim ***** válasza:
98%

Nem értem miért pontoztátok le az egyik válaszolót, szerintem is inkább az elmaradott vidékeken nézhetik le a lánygyermeket, ahol csak a férfi az "ember".

Én édesapám mindig is lánygyermeket szeretett volna. Én voltam mindig is, és vagyok is apuci kedvence. :)

2012. júl. 17. 10:59
 17/37 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként szerintem a lányok is legóznak, én legalábbis imádok még felnőtt fejjel is. (Előzővagyok:)
2012. júl. 17. 11:00
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is lányt szeretne jobban, legalábbis elsőre. Szóval ez szerintem egyénfüggő.
2012. júl. 17. 11:20
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

lány vagyok, van 1 fiútesóm, de apum mégis velem foglalkozott többet mert hasonlóbb a természetünk, ugyanazok a dolgok érdekelnek

velem ment horgászni, túrázni engem tanított rajzolni, agyagozni, focizni.

a tesómat ezek nem érdekelték, általában a rádiót szerelgette szét meg vissza vagy tv-zett.

most felnőtt korunkra is nekem jobb a viszonyom az apámmal mint neki

szóval nem mindenhol a fiú a kedvenc és nem is akar minden pasi fiút. az exem pl. azt mondta ő mindenképpen lányt szeretne mert szerinte aranyosabbak, nyugisabbak és jobban lehet neki mesélni, magyarázni, tanítgatni őket kiskorukban :D vagyis ugyanez mint egy kapcsolatnál hogy a kislányok jobban felnéznek talán az apjukra mint a fiúk és melyik pasi ne élvezné hogy ő az "isten"? :D

2012. júl. 17. 12:05
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Apukám ugyanúgy szeret engem, mint a fiú testvéremet:)
2012. júl. 17. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!