Amikor a család neveli rosszra a gyereket?
Tudjátok van, amikor a szülő "felkészíti" a gyereket az életre úgymond, hogy a "mai" világba mi mindenre kell odafigyelni. Le kell xarni a másikat, csak a saját dolgod legyen fontos, mindig azt nézd, hogy kitől mit tudsz segítséget elfogadni, nem pedig a fordítottja, illetve amit lehet pl a munkahelyről mozdítani azt hozd el. Ez az utolsó példa sem túl szélsőséges. Miért nem veszik észre az ilyen szülők, hogy pont azért ilyen a világ, amitől amúgy féltik, is, és készítik fel úgymond a gyereket, hogy hasonló kvalifitású szülők gyerekei lehettek, de ismétlem lehettek akiktől félti őket azoknak is.
Szerintem ha egy embert megismersz pl melóhelyen suliban, lejön róla, hogy rendes vagy ilyesmi, főleg több idő után. Mért gázolnak át még a normálison is az ilyen típusu emberek, mért nem a saját "súlycsoportú" emberekbe kötnek bele. Tudom, farkas farkast nem támad meg vagy mi ez a mondás. De nem szánalmas, az, amikor melóhelyen, nem családján belül gec_i mással, meg lop, csal, otthol meg ő a családfő, aki "példás szülő", stb stb. Remélem értitek. Ti mit gondoltok az ilyen szerintem csak saját magukat néző emberekről illetve a "mindenkit le kell xarni, át kell gázolni" nézetü emberekről?
Ha ezt akarod csinálni, csináld, ha nem ezt, akkor ne csináld.
Arról nem is beszélve hogy sok helyen épp az a probléma, hogy önbizalom NÉLKÜL kerül ki otthonról a gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!