Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Családtagok hogy kezelik...

Családtagok hogy kezelik nálatok hogy munkanélküliek vagytok?

Figyelt kérdés
Mennyire támogatnak, mennyire megy a sus mus a hátatok mögött stb stb?
2012. aug. 9. 16:55
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
És mennyi azaz idő amit úgymond még toleráltok, mondjuk függ, hogy eltartod e az illetőt. De szerintem dúrvább ha még az sincs és akkor is megy a duma...
2012. aug. 9. 18:05
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy elmenne a kedved, de a legtöbben már csak azért is elmennek ilyen helyre dolgozni, mert muszáj. Amíg nem találnak hozzájuk illő munkát, addig is élniük kell valamiből. Ha te mégis olyan mákos vagy, hogy nem szorulsz rá szakmádon kívül eső munkára, mert mondjuk van félretett pénzed munkanélküli időszakokra, akkor nem muszáj menned.

Ha viszont attól félsz, hogy a műszakod miatt nem tudsz állásinterjúra menni, általában megoldható egy cserével valamelyik kollégával. Vagy kiveszel egy nap szabit. Munkahelytől függ, hogy melyik a megvalósítható.

2012. aug. 9. 18:07
 23/31 A kérdező kommentje:
Én február végéig úgy dolgoztam, hogy ketten voltunk a miénkbe, egy ember a másik műszakba. Egyre több részlegnek dolgoztunk be, a végén már sok volt a kötekedés a két régebbi kollegával. A közvetlen belekötött, hogy arcműtétem után mért nem mentem másnap melózni, csak egy fél hetet hagytam ki, mert a por miatt nem ajánlották a dokik, a másik meg amikor rájött, belémkötött hogy nem dolgozok, hiába megvolt a db számom, a melóstársam sem védett meg, hogy látja, hogy melózok. sőt az ominózus arcműtétes dolognál már azt is mondta, hogy őt nem érdekli, hogy még tanulni akarok, amikor szombaton mennünk kell, menni fogok, ő leszarja, hogy én mit akarok.... persze tom semmi joga hozzá, de én nem akartam így már ott lenni. úgyis a duma ment volna.....
2012. aug. 9. 18:11
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal vagyok még, 22 éves, levelezőn egyetemre járok. Volt már egy 6 hónapig tartó és egy 3 hónapig tartó munkaviszonyom. Most több mint egy fél éve semmi. A családom támogat, várják hogy valami végre kialakuljon. Engem mégis jobban megvisel az itthon ülés. A párommal miattam nem tudunk haladni, mert nincs munkahelyem. Beleőrülök a semmittevésbe.

Ma is 4 helyre küldtem el az önéletrajzot, heti szinte beviszem személyesen is, de már kezdem unni hogy hiába próbálkozom:S.

A családom a lehető legrendesebben áll hozzá, mégis egy csődtömegnek érzem magam, hát ha még b.szogatnának is.....:S

2012. aug. 9. 18:22
 25/31 A kérdező kommentje:
24: próbáltál másítani az önéletrajzon? tod hogy kitünjön mert én még ezen vagyok ki, hogy úgy megírni, ahogy a gerilla féle is ajánlja, hogy mit és mennyit spóroltál az előző melóhelyeden. mert a cégeket nem az érdekli, hogy te állást akarsz, hanem, hogy mibe tudsz neki jót nyujtani és számszerüsítve legyen.
2012. aug. 9. 18:25
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem másítottam rajta. Bár sajna mivel elég rövidtávúak voltak az előző munkahelyeim, épp hogy beletanultam már el is engedtek:S.
2012. aug. 9. 18:47
 27/31 A kérdező kommentje:

még annyi, hogy ha van letéve lóvé, hogy akkor elviekben megteheti az ember,hogy ne menjen el, de ilyenkor is megy a duma, saját pénzedet, hogy minek költöd elfele....

hát nemtom főleg akkor rossz, ha nem tudod hogy fűzni a kívánt melóhoz, már persze, hacsak nem valamilyen nem konkrét pozira jeletkezel.

2012. aug. 9. 18:49
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok munkanélküli, csak éppen rettenetesen keveset keresek. 6 órában bruttó 69 ezret...

Ezért viszont sokszor kapok otthon bántást (hogy diplomásként csak ennyit és nem igaz, hogy nem találok végre egy jól fizető állást...

Pedig én keresek. Igaz nem 100%-os erővel, mert itt nagyon jól érzem magam, hasznos vagyok, szeretnek és kényelmes, nyugodt munkát végzek, ami után van erőm és kedvem még otthon is minden házimunkát megcsinálni, együtt lenni a gyerekkel...

De naponta előkerül, hogy mások bezzeg mennyit keresnek, másoknak futja erre is meg arra is és ha én is keresnék csak fele annyit, mint egy átlagember, akkor nekünk is milyen jó lenne...

Ma például megkaptam, hogy bezzeg Dániában másfél millió a z átlagbér, nem 69 ezer a havi....hát sokra megyek az ilyen szurkákkal.

2012. aug. 9. 21:04
 29/31 anonim ***** válasza:
Apámmal élek, júniusban tettem le a szakmám és morog... Anno is morgott, érettségi után dolgozni szerettem volna, de semmi nem jött össze. Félek és rossz, pedig ő alkoholista, tehát tehetne azért, hogy ne legyen rossz, amíg nem lesz munkám...
2012. aug. 9. 21:08
 30/31 anonim ***** válasza:
Párom apja durván 6 éve munkanélküli, nem is akar már munkát, felesége elviseli, én morgok a háta mögött, mert szegény anyós rengeteget dolgozik, meg a háztartás (amiben tudok segítek, de én se vagyok mindig itt), apuka meg csak gépezik egész nap, meg magára főz, bevásárol, de amúgy semmi...
2012. aug. 9. 21:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!