Családtagok hogy kezelik nálatok hogy munkanélküliek vagytok?
Figyelt kérdés
Mennyire támogatnak, mennyire megy a sus mus a hátatok mögött stb stb?2012. aug. 9. 16:55
11/31 anonim válasza:
A család nem bánt szerencsére, de most már annyira régen vagyok itthon, hogy eléggé kezd zavarni. Eddig lekötöttem magam, tanultam, sportoltam. Viszont a munkáltatók furcsán néznek, meg is kérdezik, egy éve nem talált munkát, és keres? Aki dolgozik, állásban van, esetleg főnök az nem érzi mennyire nehéz elhelyezkedni.
12/31 A kérdező kommentje:
Igen, de szerintetek számít mondjuk egy olyan cégnek ahova mondjuk informatikusként akarok elhelyezkedni, hogy előtt közvetlen dolgoztam e egy gyári szalagon? Én nem értem ezt az összefüggést amúgy.... náluk amit csinálnék semmi köze ahhoz nem? hogy lusta az ember az jön le? ez is feltételezés lenne szerintem..... nem?
2012. aug. 9. 17:29
13/31 anonim válasza:
5-ös vagyok: bankban dolgozok. Nem hiszem, hogy olyan szar lenne átmeneti munkának és mellette kereshetne mást.
14/31 A kérdező kommentje:
de nem úgy értem. jó, keres közben, meg keres lóvét is, de sokesetben amikor műszakozol meg ilyenek nem tudod idővel berakni főleg, ha bármikor hívhatnának interjúra is. de úgy értettem, hogy a két meló nem fedné egymást, mert az, hogy csavarozol egy gyárban nem veszed hasznát ha mondjuk irodai alkalmazottnak jelentkezel vagy milyen példát írjak? Értitek?
2012. aug. 9. 17:33
15/31 anonim válasza:
Az én szememben például pont hogy nem az jönne le, hogy lusta vagy, ha egy darabig nem a szakmádban dolgoztál. Hanem azt, hogy nem derogál számodra a tisztességes munka.
A munkáltatók hozzáállását nem tudom.
16/31 A kérdező kommentje:
Nem is arra értetttem a lustát, hogy nem a szakmádba, hanem, arra, ha nem dolgoztál, hogy nem lustaságból, csak te konkrétan már abba keresel, nem akarsz mást csinálni.
2012. aug. 9. 17:36
17/31 anonim válasza:
Persze, de ezt értelmesen is meg lehet mondani. Ha felhozza valaki a témát, az nem ellened (vagy az öcsém ellen) irányuló támadás. Pont azt jelenti, hogy nem megy sus-mus, hanem az érintettel beszélik meg a dolgot.
18/31 A kérdező kommentje:
De van, amikor már az jön hogy " túl sokat akarsz" neked mért nem jó a szalagos meló? Most nem tom de az jobb, hogy beletörődnék ahogy mondják 28 évesen, és hagynám több évnyi tanulás és még a jelenlegi tanulásomat is, mert lehet, ők nem is tudják, sőt biztos, hogy milyen érzés is ez? szóval nem a munka büdös sokszor az embernek, csak mikor látod, hogy szalagon vagy, dolgozol, jobb pozikba külsőst vesznek fel vagy rokont vagy nyalót vesznek fel, elmegy a kedve az embernek minimálbérért küzdeni.....
2012. aug. 9. 17:58
19/31 A kérdező kommentje:
ezt úgy kell, venni, hogy örökre hagyjam ezeket az elképzeléseimet, amikor azt mondják, hogy túl sokat akarok....
2012. aug. 9. 18:03
20/31 anonim válasza:
Mi ilyet nem mondunk sem a szemébe, sem a háta mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!