Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A menyem (és a fiam) nem...

A menyem (és a fiam) nem akarnak velünk napi kapcsolatban maradni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem lakunk együtt, de nagyon közel lakunk egymáshoz, én beszéltem rá őket, h itt vegyenek lakást. Azt szerettem volna, ha a házasságkötésük után is napi kapcsolatban tudok velük maradni (főleg a fiammal, de a menyemmel sincs bajom), ezután is tudni fogok róluk mindent, hova mennek, hogy telnek a napjaik, stb. De azt látom, h nem akarnak velünk gyakrabban találkozni, mint heti 2x. Pedig nekem jól esne, ha esténként benéznének kicsit beszélgetni, ha már úgyis olyan közel laknak. Mit gondoltok?
2009. júl. 6. 16:15
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Hogyan alakul azóta a kapcsolatotok ha meg szabad kérdezni?

Lehet,hogy Te az anyósoddal annyira jóban voltál,hogy napi kapcsolatotok volt,de a menyed nem biztos,hogy ezt igényli.És a fiad sem biztos.Én is szeretem az anyámat,de nem szeretnék minden nap találkozni vele.Meg kell találni valahogy azt az utat,ami mindenkinek jó.Nem szabad ennyire énközpontúnak lenni,a másik igényeit is szem előtt kell tartani.Remélem nem lett köztetek konfliktus emiatt.

2009. nov. 25. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!