Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Utálom anyám pasiját mit...

Utálom anyám pasiját mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyámnak van 3 és fél hónapja egy pasija és utálom mert veszekszik velem anyámon xD meg mert azt akarja hogy oda költözünk anyámal.Én mondtam anyámnak hogy én nem akarok de azt mondta hogy "Nem érdekel majd megszokod" Léci mondjátok meg hogy hogyan tudnám megértetni anyámal hogy nem akarok hozá költözni.

11/L

2012. jún. 13. 19:58
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szép hogy mindenki elítéli a kérdezőt! Ha talán ismernétek még azt mondanám hogy ok. De így? Én ugyan ezt élem át csak az apám barátnőjét utálom,és a barátnője költözött hozzánk... Nagyon nem tudsz mit tenni mert az anyukád miattad valószínűleg nem fogja elhagyni a pasiát azért mert te nem kedveled... Ezt anyukád nem hinném hogy meg fogja érteni bár én nem ismerem... én is csak azt tudom mondani,hogy próbáld megszeretni a pasiát(de tudom hogy ez nem olyan egyszerű)
2012. jún. 14. 18:24
 12/14 anonim válasza:
hagyd a p*csába őket és költözz kínába kutyatenyésztőnek
2012. jún. 20. 14:21
 13/14 anonim válasza:
kedves 12-es ez aztán nagyon értelmes válasz
2012. jún. 25. 15:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyjából ugyanennyi idős voltam, amikor nálunk is hasonló volt a helyzet.

Elváltak a szüleim, utána anya évekig csak nekünk, értünk élt. Aztán egyszer csak megtudtam, hogy találkozgat valakivel és teljesen kiakadtam, mert már megoszlott a figyelme. Pedig nem, ugyanúgy szeretett minket és foglalkozott velünk, csak szeretett egy harmadik személyt is. Mindenesetre nem nagyon tudtak velem mit kezdeni, féltékeny voltam a pasira és sokszor kivertem a balhét, megkeserítve ezzel a család életét. Hiába beszélt velem a dologról anyum, a testvére, mamám, a pasi... ugyanolyan dög voltam. Addig, amíg meg nem ismertem jobban. Most már 10 éve vannak együtt és nagyon jó a kapcsolatunk, bármi problémám van, mindenben segít, tényleg apám helyett apám. Ha visszagondolok az akkori viselkedésemre, nagyon mérges vagyok miatta, és még manapság is bocsánatot szoktam kérni, amit aranyos módon hárít, hogy nem az én hibám, ő nem volt eléggé tekintettel, pedig ez nem igaz.

Te sem sajátíthatod ki anyukádat, joga van hozzá, hogy boldog legyen egy számára megfelelő társsal. Próbálj pozitívan hozzáállni, nézd a jó oldalát ennek a kapcsolatnak, és velük együtt legyél te is boldog.

2012. júl. 10. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!