Hogyan szakicsam szét anyámat és a pasiját? lent.
Figyelt kérdés
Anyámnak van egy pasija akinek 15 évig volt házasága és nagy családba élt. És anyámal öszeismerketek 4 honapja és 2 honapja öszejöttek és a pasi azt akarja hogy költözünk oda én montam anyámnak hogy nem akkarok de azt monta hogy nem érdekli amugy a pasi olyan hogy ha azt mondod neki hogy üjél oda oda ül szoval nagyon papucs és velem szokot veszekendi anyámon tiszta szánalom xd és egyfolytáába ott kell aludnia anyámnak multkor is miata egyedül voltam otthon éjel :(
na lécii segitsetek
2012. jún. 12. 20:05
1/30 anonim válasza:
Szerelmes... Vagy megmondod neki szemtől pofába. Hány éves vagy amúgy?
2/30 anonim válasza:
sztem a felnöttek dolgába ne üsd bele az orrod...legyél inkább jófej.
3/30 A kérdező kommentje:
14 vagyok.
2012. jún. 12. 20:10
4/30 anonim válasza:
Anyukád, ha szeret akkor nem hanyagol, de, ha szereti a pasit akkor valószínű, hogy össze költöznek.. De ahelyett, hogy szét akarod szedni őket, üljél be pár nyelvtan órára kiscsillag.!
5/30 anonim válasza:
Egyszerű. Fogod a helyesírás szabályi könyvet,és mindig ülj közéjük,hogy most nagyon vágynál egy kis tanulásra velük együtt. Egy idő után megunják,hogy mindig közéjük ülsz a nyelvtankönyvvel.
6/30 anonim válasza:
Anyukádnak is jár a boldogság... Persze érthető a te oldalad is ...:/
8/30 anonim válasza:
Ijeszd meg, hogy megtanulsz helyesen írni, és fogalmazni. Akkor biztosan elhagyja a pasit.
9/30 anonim válasza:
A kérdező gyerek, megijedt, hogy elveszíti az anyukáját és tanácsot kért!
Nem sok okoskodó felnőtt beszólását a helyesírásról!
10/30 Mongu:) válasza:
szerintem ha együtt vannak annak oka van,szeretik egymást... tapasztalataim alapján sajnos vannak dolgok amelyeket nem tud megváltoztatni az ember puszta lényével... szerintem üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat attól talán egy kicsit jobb lesz a helyzet és te is jobban fogod érezni magad .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!