Hogyan szakicsam szét anyámat és a pasiját? lent.
Anyámnak van egy pasija akinek 15 évig volt házasága és nagy családba élt. És anyámal öszeismerketek 4 honapja és 2 honapja öszejöttek és a pasi azt akarja hogy költözünk oda én montam anyámnak hogy nem akkarok de azt monta hogy nem érdekli amugy a pasi olyan hogy ha azt mondod neki hogy üjél oda oda ül szoval nagyon papucs és velem szokot veszekendi anyámon tiszta szánalom xd és egyfolytáába ott kell aludnia anyámnak multkor is miata egyedül voltam otthon éjel :(
na lécii segitsetek
Írj nekik ilyen helyesírással egy levelet.
Mire kisilabizálják, hogy mit akarsz, garantáltan az élettől is elmegy a kedvük, nemhogy az összeköltözéstől...
ma 20:14
Attól hogy megijedt azért 14 évesen nem kéne ilyen borzalmasan írnia.. Ilyenkor tényleg azon gondolkodom,hogy a fenébe nem bukott meg nyelvtanból??
Amúgy meg 14 évesen tanuljon rendesen, és hagyja hogy az anyja is élje a saját életét.
előbb tanulj meg helyesen írni, aztán szólj bele a felnőttek életébe. én is csodálom, hogy ilyen helyesírással képes valaki élni... hányszor buktál nyelvtanból? az első osztályt azért elvégezted már, ugye? :P
hagyd békén anyádat is, meg a pasiját is. 14 évesen már nem esz meg az éjjeli manó, alhatsz egyedül. én is 14 voltam, amikor anyám bepasizott, de egy szavam nem volt, inkább élveztem, h lelép és szabad a kecó. :)
Ti komolyan azt tartjátok helyesnek, ha egy anyának egy új pasi fontosabb, mint a gyereke?! Hány évesek vagytok?
Átéltétek ti már azt, amikor egy anya tojik a gyereke fejére, arra, hogy mi van vele, mi történt aznap az iskolába? S mindezt azért, mert fontosabb a pasija?
Én igen! S az egész gyerekkorom erre ment rá
Vajon mennyit foglalkozhatott veled eddig anyád?Nem követelte meg azt sem, hogy tudj helyesen írni.
Ez már változni nem fog. Mármint írni még megtanulhatsz.
ma 20:36
Miből gondolod hogy az anyjának nem fontos a gyereke?? Mert a kérdező ezt írta?? Hiszen most dühős, haragszik az anyjára,még jó hogy ezt mondja.
Miért nem kérdezed meg az anyját, hogy ő hogy is gondolja a gyerekével a kapcsolatát-
Azért mert az anyuka újra egy kicsit élni akar,élvezi hogy újra udvarolnak neki,még nem fogja elhanyagolni a gyerekét..Csak élvezi a szerelmet..Ezért ne ítéljük már el az anyukát,és az összes anyukát aki nem akar élőhalott lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!