Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Utálom anyám pasiját mit...

Utálom anyám pasiját mit csináljak?

Figyelt kérdés

Anyámnak van 3 és fél hónapja egy pasija és utálom mert veszekszik velem anyámon xD meg mert azt akarja hogy oda költözünk anyámal.Én mondtam anyámnak hogy én nem akarok de azt mondta hogy "Nem érdekel majd megszokod" Léci mondjátok meg hogy hogyan tudnám megértetni anyámal hogy nem akarok hozá költözni.

11/L

2012. jún. 13. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Apádhoz nem tudsz? Vagy már nem él? Am semmit sem tudsz csinálni. Önző anyád van :(.
2012. jún. 13. 20:01
 2/14 anonim válasza:
H
2012. jún. 13. 20:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát nem az apámat már 12 éve nem ismerem mert anyut el hagyta. :/
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
11éves vagy majd felnősz
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Micsoda sütőtök vagy, képzelem anyád hányszor megbánta mr,hogy megszült.

Szerintem nem az anyád az önző, hanem te, mert ki van nyalva a segged!

2012. jún. 13. 20:11
 6/14 anonim ***** válasza:
58%

"Hát nem az apámat már 12 éve nem ismerem mert anyut el hagyta."(sic.)

Szép teljesítmény ahoz képest, hogy azt írtad 11 éves vagy!

:D

2012. jún. 13. 20:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Kicsit légy megértőbb anyukáddal! Örülj neki, hogy boldog. Próbálj meg alkalmazkodni a pasihoz, még jól jöhet egy pótapa életed során.
2012. jún. 13. 20:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Éreztem,hogy a kérdező lesz a hibás. Tenni semmit nem tudsz,csak mosolyogva elfogadni. :/
2012. jún. 13. 20:23
 9/14 zsomkovacs ***** válasza:
54%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..

Tegye fel a kezét, aki szerint ugyanaz a kérdés kiírója, csak fiatalodott 3 évet.

Igaz, most 3,5 hónapja van együtt anyuka a pasival, ott 4 hónap volt. A szituáció ugyanaz, a stílus szintén. És a "költözzünk" szót ugyanúgy hibásan írta.

2012. jún. 13. 20:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ez jutott eszembe. ÉS már arra is válaszoltam. Egyébként meg csak annyi a pasival a bajod, hogy kiakarod közösíteni anyud. Arról egy szót nem írtál, hogy hanyagolna, tehát feltételezem, hogy ez nem játszik. Ha tényleg annyira fontos neked anyud, hogy kiakarod sajátítani, inkább hagynod kéne hogy boldog legyen, és ne nehezítsd meg a dolgát. Másrészről kitudja lehet anyukád nagy anyagi nehézségben van (amit te nem látsz), egyedül nevel, és nagy segítség lenne az életében egy férfi.
2012. jún. 13. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!