Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem bírom anyám...

Mit tegyek ha nem bírom anyám pasiját?

Figyelt kérdés
a szüleim külön élnek apámnak már 12 éve van egy másik élettársa...anyámmal élek és nem régen lett egy pasija és rühellem a pasit.jóban szeretne lenni velem de én utálom mer pl kérdez egy ilyet h :javítottam e már a tancsiban és mondom h igen de úgy néz rám mintha hazudnék és anyám mondta h télleg javítottam.nyalizik az anyámnak..az a lényeg h nem bírom a képét mit tegyek h elviseljem?
2009. okt. 30. 14:26
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
60%
Költözz apádhoz, és ne tedd tönkre anyád életét
2009. okt. 30. 14:53
 2/26 anonim ***** válasza:
84%

Nyalizik? Nem lehet hogy csak simán szereti?

Neked nem kell őt szeretni, de el kell fogadnod, ha anyud őt választotta társának, és elég mocsok dolog lenne ha szétakarnád őket ugrasztani

2009. okt. 30. 14:57
 3/26 anonim ***** válasza:
90%

Vonulj el addig, amig ott van nalatok. Menj a szobadba, hivd at baratnodet, nevessetek, hallgass zenet, fussal, sportolj es elj! Ha utalod, idegesited magadat, csak es kizarolag magadnak artasz vele. Meg anyudnak is, hiszen gondolom, hogy nem orul, hogy te duzzogsz es boldogtalan vagy.

Nem kell egyaltalan, hogy bejojjon neked a pasi, hogy szimpi legyen neked. Beszeld meg anyuddal mindig, hogy mikor jon a ffi, es akkor te addigra szervezzel programot magadnak.

2009. okt. 30. 14:58
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
Hány éves vagy?
2009. okt. 30. 15:02
 5/26 anonim ***** válasza:
93%
két év alatt értem el hogy elhagyja a házunkat, és máshol találkozzanak!de ő egy agresszív állat
2009. okt. 30. 15:18
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
15:18-as Te vagy a kérdező is? :S
2009. okt. 30. 15:19
 7/26 A kérdező kommentje:
14 wagyok am.Elég bunkóság lenne ha nem lennék otthon...A nyalizósra azt modnanám h midnent megtenne anyámért és szereti csak az a gond túlságosan is...Anyám nem tudja h nem bírom a pasit ill célozgattam rá de...Mondta h ő iylen és nem is ismerem annyira még szal ne mondjak róla wélemlényt mer lehet h megszeretem.Apámhoz nem akarok menni.Widéken lakik szal marad Pest.Az a gáz h egy szobás lakásba élünk és galériám wan sajnos még nem tudtunk elköltözni de terwezzük már...Hiába hallgatok zenét akkor is hallom h mit modnanak egymásnak h megcsókolja anyámat a simogatásokat..Dajnos túl jó fülem wan:S
2009. okt. 30. 15:22
 8/26 anonim ***** válasza:
72%

"két év alatt értem el "

Basszus az elvált szülőknek is van joguk élni, boldognak lenni

Akinek gyereke van nem jelenti azt ,hogy soha többet nem lehet új párkapcsolata.És ráadásul csak azért mert a pici lányának nem tetszik a pasi.Mert anyu ezentúl nem csak vele foglalkozik

2009. okt. 30. 15:22
 9/26 A kérdező kommentje:
nem 15:18as a kérdező...
2009. okt. 30. 15:23
 10/26 anonim ***** válasza:
82%
A nagyobb lakás, külön szoba akkor mindent meg fog oldani :)
2009. okt. 30. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!