Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem bírom anyám...

Mit tegyek ha nem bírom anyám pasiját?

Figyelt kérdés
a szüleim külön élnek apámnak már 12 éve van egy másik élettársa...anyámmal élek és nem régen lett egy pasija és rühellem a pasit.jóban szeretne lenni velem de én utálom mer pl kérdez egy ilyet h :javítottam e már a tancsiban és mondom h igen de úgy néz rám mintha hazudnék és anyám mondta h télleg javítottam.nyalizik az anyámnak..az a lényeg h nem bírom a képét mit tegyek h elviseljem?
2009. okt. 30. 14:26
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem az h nem foglalkozik majd welem annyit.Éppenséggel túl sokat is foglalkozik welem...de én a pasiwal két szót nem tudok wáltani mer unalmas és wááh nem bírom.Nem azt mondom h anyám ne legyen boldog mer szeretném ha az lenne de én is itt wagyok..
2009. okt. 30. 15:26
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

persze hogy nem tudsz vele beszélgetni hiszen valljuk be féltékeny vagy egy picit

"hallom ahogy csókolja, simogatja"

Figyelj, ha anyud is így fog majd beszélni/viselkedni a Te pasiddal akit szeretni fogsz akkor az hogy esne, mit szólnál? ha ő is azt mondaná dehát pici lányom én is itt vagyok, vedd figyelembe hogy én mit akarok :)

2009. okt. 30. 15:29
 13/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem válaszoltál vagy csak én nem láttam :S

Hány éves vagy ?

2009. okt. 30. 15:30
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Fogd rá a pasira,hogy meg akar mérgetni!

Most komolyan:ha jóban szeretne lenni veled,akkor ha kicsit megerőlteted magadat,akkor ha nem is puszipajtások lesztek,viszont megtanultok egymás mellett élni.

Azt meg meg kell beszélni anyukáddal,hogy a galériás lakásban így nem megy,nem éppen a te "füled"hallatára kell az intim életüket élni.

2009. okt. 30. 15:48
 15/26 A kérdező kommentje:
köszönöma tanáácsokat és már írtam h 14 éwes wagyok...
2009. okt. 30. 16:05
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat, nem láttam
2009. okt. 30. 16:05
 17/26 A kérdező kommentje:
semmi baj.és még wárom a tanácsokat mer a sok jó tanácsból összetudom hozni a legjobbat:D
2009. okt. 30. 16:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Magadba is keresd, és lásd meg a hibát+beszélj anyuddal, hogy az intim dolgokat ha lehet ne úgy hogy lásd, halld( persze egy csók az nem ide tartozik)
2009. okt. 30. 16:35
 19/26 A kérdező kommentje:
olyan kínos lenne wele erről beszélni..nincs elégbátorságom hozzá.:S
2009. okt. 30. 16:53
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszélj anyuddal! De ne követelőzz, inkább csak mondd meg neki, hogy valami miatt feláll a szőr a hátadon a pasi miatt. Nem akarod őt megbántani, de valami nem jó így. Neki is érdeke, hogy ne érezd magad szarul! Én a helyébe mellőzném egy ideig a lakásban randizgatást. Nem erőltetném rád az új manuszomat. Idővel azonban szép fokozatosan lehet nyitni, s rövidebb-hosszabb közös programokat szervezni, hogy megismerjétek egymást. Ha őszinte vagy, anyud talán megért, és ő remélhetőleg le tudja ezt kommunikálni a pasival.

Azzal egyetértek, hogy anyudnak is jár a boldogság, szex..stb. De azt is megértem, hogy összezárva, úgy érzed belekontárkodott egy vadidegen nemcsak az anyud életébe, hanem a tiédbe is. Jogos, ha nem szereted őt muszájból azonnyomban. Szerintem adjatok egymásnak időt! S ha idővel tényleg beigazolódik, hogy ez a pasi marad anyudnak, akkor lény hozzá is őszinte, s beszéld meg vele, mi zavar benne! Bár ez nehéz, még felnőtteknek is... de fel a fejjel!

2009. okt. 30. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!