Mit tegyek ha nem bírom anyám pasiját?
persze hogy nem tudsz vele beszélgetni hiszen valljuk be féltékeny vagy egy picit
"hallom ahogy csókolja, simogatja"
Figyelj, ha anyud is így fog majd beszélni/viselkedni a Te pasiddal akit szeretni fogsz akkor az hogy esne, mit szólnál? ha ő is azt mondaná dehát pici lányom én is itt vagyok, vedd figyelembe hogy én mit akarok :)
Nem válaszoltál vagy csak én nem láttam :S
Hány éves vagy ?
Fogd rá a pasira,hogy meg akar mérgetni!
Most komolyan:ha jóban szeretne lenni veled,akkor ha kicsit megerőlteted magadat,akkor ha nem is puszipajtások lesztek,viszont megtanultok egymás mellett élni.
Azt meg meg kell beszélni anyukáddal,hogy a galériás lakásban így nem megy,nem éppen a te "füled"hallatára kell az intim életüket élni.
Szerintem beszélj anyuddal! De ne követelőzz, inkább csak mondd meg neki, hogy valami miatt feláll a szőr a hátadon a pasi miatt. Nem akarod őt megbántani, de valami nem jó így. Neki is érdeke, hogy ne érezd magad szarul! Én a helyébe mellőzném egy ideig a lakásban randizgatást. Nem erőltetném rád az új manuszomat. Idővel azonban szép fokozatosan lehet nyitni, s rövidebb-hosszabb közös programokat szervezni, hogy megismerjétek egymást. Ha őszinte vagy, anyud talán megért, és ő remélhetőleg le tudja ezt kommunikálni a pasival.
Azzal egyetértek, hogy anyudnak is jár a boldogság, szex..stb. De azt is megértem, hogy összezárva, úgy érzed belekontárkodott egy vadidegen nemcsak az anyud életébe, hanem a tiédbe is. Jogos, ha nem szereted őt muszájból azonnyomban. Szerintem adjatok egymásnak időt! S ha idővel tényleg beigazolódik, hogy ez a pasi marad anyudnak, akkor lény hozzá is őszinte, s beszéld meg vele, mi zavar benne! Bár ez nehéz, még felnőtteknek is... de fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!