Megkérhetem az anyám pasiját, hogy magázzon?
Igen, tudom, hogy furán fog hangzani, ezért is voltam kíváncsi mások véleményére.
Ja és, azt kifelejtettem, én magázom őt.
Nem tudom, hány éves az illető, de egy ötven körüli férfinek nem illik kérdezés nélkül letegeznie egy 25 éves nőt, hacsak nem ismerik egymást már a nő gyerekkora óta és nem így szokták meg. Az idősebbek sokszor elkövetik azt az illemtani hibát, hogy egy náluk fiatalabb felnőttet csak úgy letegeznek, ugyanakkor tőle elvárják, hogy magázza őket, mert azt hiszik, hogy a nagy korkülönbség miatt ez illendő.
Viszont a tegeződést ennyi korkülönbség mellett tényleg az idősebbnek kell kezdeményeznie, viszont akkor illik felajánlani a visszategeződést is a fiatalabbnak. Amit meg illik elfogadni.
Természetesen megkérheted az illető férfit, hogy ne tegezzen, de biztos, hogy meg fog rajta sértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!