Mit tegyek ha nem bírom anyám pasiját?
Nem is tudom te hány éves vagy de az most tökmind1 a lényeg hogy vhogy próbálj meg te is alkamazkodni anyudékhoz.Nekik is megvan a maga életük meg neked is:)
Próbáljátok elviselni egymást.
Én is jártam valaha hasonló cipőben s nekem bejött
szal hajrá
az elején én sem bírtam anyám fickóját, de mostnra normális a helyzet, bár nem velük élek.
nem lehetne, hogy a pasinál randizzanak??? 14évesen már elvagy egyedül is otthon.
pl. anyukám hétvégére mindig átment a pasihoz, ott aludt, én meg nyugodtan tenyészhettem itthon.
8 #
Nagyon hasonló cipőben járok mint a kérdező.
Nálunk is ez a szitu annyi hogy nem lakik velünk a pasi. Egy agresszív állat, ruhelljuk egymást közölte ki veri a fogaim. Nem ugrottam soha neki mikor csettintet. Ilyen egy elvalt szülő gyereke élete és ez elég sok helyen jelen van ez a szituáció! Annyit fűznék hozzá, hogy azért az édes anyjának ha már van annyi esze gondolkozzon már el kicsit! Van egy gyereke és a faszit ne helyezze elő térbe! Vagy nem kellett volna szülni vagy azért a gyerek érzéseit is vegye figyelembe vele kapcsolatban az egy dolog, hogy elvalt szülőnek is vannak jogai csak most mondtad el a lényeget, hogy elvalt!!! Ott van azért a gyereke is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!