Újabb anyós probléma. Mit kéne tennem?
Barátommal már 3,5 éve vagyunk együtt. Ebből 1 éve vele lakom, és fél éve odaköltözött hozzánk az anyósom az albérlet miatt, hogy könnyebben tudjuk fizetni...
Na ő tipikusan az a mindent jobban tud, ő a tökéletes, a legjobb, a legszebb, a legokosabb, a legtöbbetlátott... Elvárja, hogy felnőttként viselkedjünk, ami nyilván alap, de amikor összeveszünk, akkor jön a szöveg, hogy nem fog ő taknyos kölykökhöz alkalmazkodni...Múltkor olyanokat vágott barátom fejéhez, hogy azért nincs semmije, mert felnevelte a 2 gyerekét (megjegyzem; barátom tesója intézetben, barátom koleszban lakott, míg anyuci élt az új pasival). Aztán barátomat egyedül hagyta, neki meg nem volt pénze albérletre, úgyhogy abbahagyta a sulit...
Állandóan kritizál mindent...nincs kitakarítva (k.rvára ki van, de neki ez így nem jó...) 1x nem töröltem le a gázt magam után, már megemlítette.... bezzeg én mindennap letörlöm a kávéfoltjait...ma reggel azzal kelt, hogy nincs kimosva a kád, fürödni akar, mossuk ki. nincs kivive a szemét, büdös van, vigyük ki. (1x nem vitte még ki mióta itt lakik), ugráltat boltba, miközbe 3x jön el mellette, hosszhétvégén bent gépezett a szobájában, de ő fáradt. neki fáj a lába, a keze, a csípője, a....
Meg olyanokat mond, hogy kövér vagyok, ne vegyek fel ilyen-meg olyan ruhát. Elkezdi, húzzam fel mellig a gatyát, mert úgy csinos... nem húzom fel, úgy néz rám... "neked nem állnak ezek jó, túl husos vagy....ne öltözz így fel...én jobban tudom, mi áll jól" (nem vagyok vékony, de 170cm-63kg ne legyen már annyira kövér...meg nem az anyám...) már barátom is kikészült, főleg, hogy az egész fizetését oda kell neki adnia a rezsi meg a kaja miatt, h anyóska majd mindent beoszt, aztán egy hét után sír, h nincs pénz.....
barátom dolgozik, anyós is. én jelenleg tanulok, de nem az anyós tart el. kb. közöm nincs hozzá. nyilván takarítok egésznap, ha arról van szó, de akkor ne kelljen már ezeket hallgatnom....
bocsi ha hosszúra sikeredett, de már az agyhalál szélén állok :/ (anyós 50, párom 22, én 20)
Ajj ajj, úgy látom nem tanulunk a hibából.
Az aranyszabály: SOHA NE KÖLTÖZZ ÖSSZE AZ ANYÓSODDAL!!
Én nem lakom vele, de van rá esély hogy ki akarja hozni a párom az anyját Németországba, mert el fog válni hamarosan a férjétől (nem após) szerintem nem kell eröltetni, mert akkor is idegbajt kaptam tőlük, amikor kéthetente 2 napot ott voltunk náluk... annyi problémájuk van (anyagi főleg, amiért ki is használják a párom jószívét) hogy teljesen lerobbantam idegileg, az arcom pattanásos, csúnya lett a sorozatos panaszkodás és hülyeségeik miatt....
szóval amit tudok tanácsolni, hogy tényleg keressetek kisebb lakást, mi másfél szobás kis lukban éltünk, míg nem jöttünk ki és jól kijöttünk anyagilag belőle. Nem ér annyit hogy a pároddal az anyja miatt veszekedjetek, én már csak tudom!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!