Milyen megoldás van erre a kibírhatatlan vén birtokló nőszemélyre?
Figyelt kérdés
Örökölt házban élünk párommal és gyermekemmel 4 éve és anyósom kijár ide nap mint nap mert a földje itt van a házunk mellett és irgalmatlan nagy szájjal rendelkezik az a fajta aki beleköt a másikba aki meg akarja szabni ki meddig maradhat milyen vendég jöjjön ide aki ha már itt van 5 alkalommal 2 hónapon belül arra azt mondja hogy mi az tán mán ez ide is költözik hozzánk vagy mi...flegma stílusban.De érdekes nekem nem mond semmit a szemembe esetleg úgy ha kinn van az udvaron én meg bent és a páromnak mondja hangosan úgy hogy be hallatszódjon a vita, szemtől szembe már csak akkor mond bármit ha már valami nagyon idegesíti ha nem cm pontossággal van visszatéve valami a helyére. Sok dolog van amit a párom örökölt apja után de még fejszét is vennünk kellett mert anyós mindent elhord innen és eladja hogy mi ne tudjuk használni. És utána azt mondja hogy itt van az valahol csak mink elhánytuk mert trehányak vagyunk,és dolgozzunk meg érte, hol ott ö sem dolgozott meg érte,és neki a legnagyobb szája érte, mikor vettünk új fejszét boltból akkor meg az arcunkba nevetett hogy minek vettük meg a drága szerszámot....Hát azé talán mert nincsen a háznál mert valaki elvisz minden használhatót a háztól úgy hogy nem is szólhatunk érte.Igazából ő nem tudja milyen az igazi szegénység mikor nem segít az emberen senki mikor az ember munkahelyen dolgozik reggeltől estig s még sem lesz több az átlagnál csak saját magára számíthat. Mink lakunk itt és nekünk kell alkalmazkodni ö hozzá. Engem alapból nem szeret mert a párom amióta velem van azóta teljesen elfordult tőle,de nem veszi észre magát hogy vannak dolgok amihez semmi köze.Volt már pár alkalom hogy összeakart minket veszíteni párommal de sikertelenül hazugságokat mondott amire azt hitte hogy felkapom a vizet és elhagyom párom, csak hogy azzal nem számol hogy fiam nélkül sehova nem megyek.És az ilyen dolgokat soha nem nekem mondja hanem a páromon keresztül próbálja az infót átjuttatni mert tudja hogy párom mindent elmond nekem.Én nem beszéllek anyóssal csak köszönünk és kész, eddig azért nem mentünk albérletbe mert hogy nehogy örüljön anyós hogy eltudott minket üldözni de a béke kedvéért inkább fizetnék albérletet is. Az unokáját sem nézi meg pedig van mikor egész nap itt van a közelben nem is venné észre ha elmennénk innen. Mit javasoltok?2012. máj. 1. 09:46
1/8 anonim válasza:
Kié a ház? Ki örökölte? A férjed? Vagy az anyósod? Mert nem mindegy.
2/8 anonim válasza:
Ha a haz a ti tulajdonotok es o meg csak nem is haszonelvezo akkor mi a gond?
Alljon a kedves ferjed a sarkara es egyutt mondjatok meg anyosnak, hogy nem kell ide jonni ha nem tud viselkedni.
3/8 anonim válasza:
Engem is az érdekelne,hogy kié a ház?Ha a tiétek,akkor zavarjátok el onnan,ha az övé,akkor sajnos nektek kell költözni(én a helyetekben jó messze költöznék)
4/8 anonim válasza:
Tele van az oldal ilyen és hasonló anyósproblémás kérdéssel,de mindegyikre egy megoldás van,a kedves fia vagyis a férjed álljon már ki magáért és érted ,küldje el a francba és tegye helyre az anyját ,csak ez az egy megoldás van.Amíg ő bólogat helyesel,igenmama perszeanya és egyáltalán meghallgatja addig nyugtod nem lesz!
5/8 anonim válasza:
Építsetek egy nagy kerítést a telek és anyós közé... ennyi.
6/8 A kérdező kommentje:
Párom örökölte a házat, de amíg anyós él addig a haszonélvezeti jog is rajta van egyszóval párom tehetetlen, húztunk már fel kerítést is a nagy kerítésen belül is de szó nélkül közlekedik ha mondanivalója van és ha kizárjuk akkor megvan sértődve és fel van háborodva na meg kívül van a wc is és a fiam is az egész udvaron játszik ha kinn van.
2012. máj. 1. 13:43
7/8 A kérdező kommentje:
A házhoz tartózó mezőgazdasági gépeket már eladta beleegyezés nélkül, a házat is gondolom eladta volna már csak benne lakunk. Hivatalosan nem szabadna eladni mert a párom bele egyezése kell hozzá.
2012. máj. 1. 13:46
8/8 anonim válasza:
Ez nagyon nehéz helyzet.Hány éves ez a nőszemély?Nem lehetne megcsinálni hogy nem engeditek egyszerűen be?Zár csere és kulcsot nem kap , vagy egy jó visszhangzóan összeveszni vele , leordítani a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!