Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A párom régebben azt mondta,...

A párom régebben azt mondta, hogy nem szeretne megházasodni, nemrég viszont szóbahozott ilyen témát. Ezek szerint megváltozott a véleménye?

Figyelt kérdés

Régebben azt mondta, azért nem szeretne házasodni (és volt is előttem 2-3 több évig tartó kapcsolata, az egyikből gyereke is született), mert az után szoktak jönni az olyan problémák, hogy birtokolni akarják egymást a felek. Valamelyik nap viszont mutatott egy zenét, és azt mondta, hogy ha neki lesz valaha esküvője, akkor az a zene fog szólni alatta. Most akkor megváltozott volna a véleménye? Vagy ez nem jelent még semmit?

Egyébként én persze szeretnék majd házasodni, de mikor anno azt mondta, hogy ő nem, nem csináltam nagy gondot belőle. Sajnáltam, de nem hoztam szóba neki egyszer sem a témát, elfogadtam a véleményét.

2012. ápr. 19. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:
71%

A "nem szeretnék megházasodni" legtöbb esetben azt jelenti, hogy "CSAK téged nem akarlak elvenni". Csak ezt az ember nem akarja tudomásul venni.

(Akinek valóban nem számít a papír, az aláírja. Csak az nem, akinek számít, mert nem akarja elkötelezni magát, mert egy jobbra vár.)

A válasz tehát: igen, megismert téged, és téged elvenne. :)

2012. ápr. 19. 16:10
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Persze hogy változhat, ezért nem értem némelyik nőt hogy jaj nem lesz álomesküvőm, nem lesz hepaj, jaj mi lesz velem, mikor a pasi épp úgy gondolja és azt mondja, hogy nem akar házasodni, Persze, abban az élethelyzetben érzelemzónában, vagy ciklusban nem akar, de nem jelenti azt hogy nem változik. Mindig változunk.
2012. ápr. 19. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ez még nem jelent túl sokat, de azért már valami.

Lehet , hogy kezd játszani a gondolattal , mert ha jól sejtem a kapcsolatotok első felében mondhatta azt , hogy nem akar nősülni !

Persze , mert minden pasi attól tart , hogy az akivel aktuálisan jár , biztos házasodni akar .

Szóval , mivel még nem ismert lefektette finoman az alapokat.

Most meg , hogy már relatív de ismer , kezd megbarátkozni a tudattal , sőt játszadozik is a gondolattal , mi lenne ha ...és a többi

Szeret és ilyenkor mindenkinek eszébe jut !

Most már kihúzom a fenekedből a nyelvemet és odébb állok:-))

2012. ápr. 19. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Hangosan eljátszadozott a gondolattal. Ez még nem jelent semmit. Ha el akar venni, annak egyértelműen jelét adja, tesz/mond is annak érdekében valamit. A helyedben én egyszer azt mondnám neki: "ha én egyszer férjhez megyek, kitűnő és odaadó feleség leszek". Várd meg, mit mond erre.
2012. ápr. 19. 16:39
 5/5 anonim ***** válasza:

"A "nem szeretnék megházasodni" legtöbb esetben azt jelenti, hogy "CSAK téged nem akarlak elvenni". Csak ezt az ember nem akarja tudomásul venni.

(Akinek valóban nem számít a papír, az aláírja. Csak az nem, akinek számít, mert nem akarja elkötelezni magát, mert egy jobbra vár.)

A válasz tehát: igen, megismert téged, és téged elvenne. :)"

Férfiként mondom,hogy ez NEM IGAZ. Ez egy oltári nagy baromság.

A kérdésre válaszolva, valszeg a csalódás után gondolta úgy,hogy nem akar megházasodni, azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán. Holnap még biztos nem egy gyűrűvel állít be, de ez jelzi,hogy ez egy jó kapcsolat.

2012. ápr. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!