A párom régebben azt mondta, hogy nem szeretne megházasodni, nemrég viszont szóbahozott ilyen témát. Ezek szerint megváltozott a véleménye?
Régebben azt mondta, azért nem szeretne házasodni (és volt is előttem 2-3 több évig tartó kapcsolata, az egyikből gyereke is született), mert az után szoktak jönni az olyan problémák, hogy birtokolni akarják egymást a felek. Valamelyik nap viszont mutatott egy zenét, és azt mondta, hogy ha neki lesz valaha esküvője, akkor az a zene fog szólni alatta. Most akkor megváltozott volna a véleménye? Vagy ez nem jelent még semmit?
Egyébként én persze szeretnék majd házasodni, de mikor anno azt mondta, hogy ő nem, nem csináltam nagy gondot belőle. Sajnáltam, de nem hoztam szóba neki egyszer sem a témát, elfogadtam a véleményét.
A "nem szeretnék megházasodni" legtöbb esetben azt jelenti, hogy "CSAK téged nem akarlak elvenni". Csak ezt az ember nem akarja tudomásul venni.
(Akinek valóban nem számít a papír, az aláírja. Csak az nem, akinek számít, mert nem akarja elkötelezni magát, mert egy jobbra vár.)
A válasz tehát: igen, megismert téged, és téged elvenne. :)
Szerintem ez még nem jelent túl sokat, de azért már valami.
Lehet , hogy kezd játszani a gondolattal , mert ha jól sejtem a kapcsolatotok első felében mondhatta azt , hogy nem akar nősülni !
Persze , mert minden pasi attól tart , hogy az akivel aktuálisan jár , biztos házasodni akar .
Szóval , mivel még nem ismert lefektette finoman az alapokat.
Most meg , hogy már relatív de ismer , kezd megbarátkozni a tudattal , sőt játszadozik is a gondolattal , mi lenne ha ...és a többi
Szeret és ilyenkor mindenkinek eszébe jut !
Most már kihúzom a fenekedből a nyelvemet és odébb állok:-))
"A "nem szeretnék megházasodni" legtöbb esetben azt jelenti, hogy "CSAK téged nem akarlak elvenni". Csak ezt az ember nem akarja tudomásul venni.
(Akinek valóban nem számít a papír, az aláírja. Csak az nem, akinek számít, mert nem akarja elkötelezni magát, mert egy jobbra vár.)
A válasz tehát: igen, megismert téged, és téged elvenne. :)"
Férfiként mondom,hogy ez NEM IGAZ. Ez egy oltári nagy baromság.
A kérdésre válaszolva, valszeg a csalódás után gondolta úgy,hogy nem akar megházasodni, azóta viszont sok víz lefolyt a Dunán. Holnap még biztos nem egy gyűrűvel állít be, de ez jelzi,hogy ez egy jó kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!