Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés megházasodni?
Nem vagyok az az esküvőről kiskorától álmodozó lány, sőt eszembe se jutott, mostanáig. A barátom már többször megkérdezte, hogy hozzámennék-e feleségül (tudom, hogy ez még nem jelenti azt) és már a szüleink is nagyon várják az "esküvőt" (nem hagyományos lesz, az már biztos, mert nincs annyi pénzünk és a vallásunk sem egyforma). Elmesélnétek, hogy milyen érzés férjhez menni? nagyon izgultatok?
köszi
Nekünk egy 60 fős kis családi esküvőnk volt. Akkor nagyon meghatódtam, mikor az anyakönyvvezető kimondta, hogy mától férj és feleség vagyunk. Nekem nagyon tetszett, hogy ilyen szűk körű volt az esküvőnk, valóban meghitt volt, a lényegre tudtam koncentrálni, nem lettem menyaszörny a nagy felhajtás miatt már egy hónappal a lagzi előtt, nem kellett azt visszahallani a szomszédtól hogy de rossz volt a kaja, stb.
Ha szereted a párod, vele képzeled el a jövőd, tőle akarsz gyerekeket ne habozz. Ez egy különleges kötelék két ember között, és nem a papír miatt, hanem a fogadalom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!