Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családodban van olyan, aki...

Családodban van olyan, aki ennyire megváltozott rövid idő alatt?

Figyelt kérdés
Van egy 20 éves ismerősöm,régi barát,most lett egyetemista Pesten,azóta színházon kívül más nem érdekli,más témája nincs.Ez részben jó,de a régi barátait meg hanyagolja.Ott szépen kialakított egy társágot akikkel színhzba jár.
2012. febr. 3. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:

A tesóm itthon mindig túlzottan visszahúzódó volt, a szobájából csak enni-WC-zni járt ki, ha kellett valami, akkor gyönyörűszépen kért, és persze mindig kapott, nem voltak barátai, nem járkált el.

Elkerült vidékre, kollégiumba, azóta akkor a szája, hogy csuda, semmit sem kér, csak követel, és elvár, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor csapkod, hisztizik, sértődik.

Mindez 1 hónap alatt.

2012. febr. 3. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:
mennyi idős a tesód?
2012. febr. 3. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Én.

A tizenéves partiállat punkcicából, aki a koncerteken az első sorban tombolt cső részegen, két év alatt kiskosztümös anyuka lett.

Kollégiumi haveri társaságom volt, sajnos máshogyan elég ritkán futottunk össze, megszakadt a barátság.

Volt is egy vicces eset. Pár haverral összefutottam vonaton. Nem volt ülőhely, odamentem hozzájuk. Hét hónapos terhes voltam.

Odaköszönök, haver pattan fel: tessék, kisasszony, üljön le!

Leülök nevetve, ők meg néznek rám, hogy mi bajom lehet.

Kérdem tőlük: Komolyan nem ismertek meg?

Na akkor leesett nekik.

Bár elég durva változáson estem át: fekete haj+vörös tincsekből, szolid gesztenyebarna, szétszabdalt farmer helyett kismamanaci, zenekaros póló helyett ing és kosztümkabát. Acélbetétest meg sportcipőre cseréltem.

2012. febr. 3. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok

A tesóm 20 évesen került el, most 22, de már elviselhetetlen.

2012. febr. 3. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok. Az én öcsém is kifordult magából, teljesen összeférhetetlen. Teljesen más arcot mutat itthon, mint a kis haverjainak a gimnáziumban. Itthon elégedetlen, követelőző, hisztis, és állandóan a szobájában döglik a gép előtt, zárt ajtó mögött. Mintha nem is a családhoz tartozna. Ha kocsival kell vinni valahová, vagy kell neki valami a boltból, akkor elvárja, hogy mindenki pattanjon neki. Egy önző, hálátlan, büszke, flegma, önimádó majom lett néhány hónap leforgása alatt. És nem áll velem szóba, már másfél éve... nem könnyű így élni. Még akkor sem, hogy én Pesten járok egyetemre, ő meg még otthon lakik, vidéken. Szeretem, hiszen a testvérem, de legszívesebben néha jól seggberúgnám, hogy "Embeeer, térj már magadhoz! Hülye vagy?!"
2012. febr. 7. 13:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, lemaradt, hogy 20/F vagyok. Öcsém 18.
2012. febr. 7. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!