Családodban van olyan, aki ennyire megváltozott rövid idő alatt?
A tesóm itthon mindig túlzottan visszahúzódó volt, a szobájából csak enni-WC-zni járt ki, ha kellett valami, akkor gyönyörűszépen kért, és persze mindig kapott, nem voltak barátai, nem járkált el.
Elkerült vidékre, kollégiumba, azóta akkor a szája, hogy csuda, semmit sem kér, csak követel, és elvár, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor csapkod, hisztizik, sértődik.
Mindez 1 hónap alatt.
Én.
A tizenéves partiállat punkcicából, aki a koncerteken az első sorban tombolt cső részegen, két év alatt kiskosztümös anyuka lett.
Kollégiumi haveri társaságom volt, sajnos máshogyan elég ritkán futottunk össze, megszakadt a barátság.
Volt is egy vicces eset. Pár haverral összefutottam vonaton. Nem volt ülőhely, odamentem hozzájuk. Hét hónapos terhes voltam.
Odaköszönök, haver pattan fel: tessék, kisasszony, üljön le!
Leülök nevetve, ők meg néznek rám, hogy mi bajom lehet.
Kérdem tőlük: Komolyan nem ismertek meg?
Na akkor leesett nekik.
Bár elég durva változáson estem át: fekete haj+vörös tincsekből, szolid gesztenyebarna, szétszabdalt farmer helyett kismamanaci, zenekaros póló helyett ing és kosztümkabát. Acélbetétest meg sportcipőre cseréltem.
1. vagyok
A tesóm 20 évesen került el, most 22, de már elviselhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!