Már abban a korban vagyok hogy ideje lenne megházasodni pl?
Egyre több volt osztálytársamat jegyzik el, vagy házasodnak össze lassan, jön nekik a gyerek stb. Pl ma újságolta az egyik lány, hogy eljegyezte őt a barátja (jó, mondjuk akiket eljegyeztek/házasodnak/gyereket vállalnak, ott 10-15 évvel idősebb a férfi). De ilyenkor mindig az jut eszembe hogy én sehol sem vagyok, mert kapcsolatom sincs, ők meg már ennyire eljutottak. Gondolom ez így fog menni most már. Az lesz majd rossz mikor 30 éves koromra majd a 90%uk házas lesz, nekem meg még lehet akkor sem lesz senkim....
22/L
Szerintem nem vagy elkésve. Én is annyi idős vagyok, mint te és ha körbenézek ismerősi körben, ugyan vannak olyanok, akik el vannak jegyezve, ámde ott már gyerek is van. És mindnek nem tervezetten. Szóval csak becsúszott a baba, megtartották, és most, hogy mégis rendezzék a viszonyokat, eljegyezték egymást.
Akkor vannak olyanok, ahol megvan a gyerek, de ők már nincsenek együtt...
Olyat is ismerek, akik el vannak jegyezve - úgy, hogy feltehetően évek múlva fognak maximum összeházasodni. Na, ennek én sok értelmét nem látom.
Nyugodj meg, inkább élvezd ki ezt. Most jobb volna lebabázni véletlenből, mint másoknál? Tőlem is a minap kérdezte egy barátom. Azt feleltem: én nem akarok azért gyereket, mert kiszakadt a koton.
"Az lesz majd rossz mikor 30 éves koromra majd a 90%uk házas lesz, "
Abból a 90%-ból 80% elvált.
Semmiről nem vagy lekésve, Én 27 évesen találkoztam a férjemmel, 30 évesen szültem az elsőt.
Az én anyukám is 23 évesen már várandós volt, mert bátyámat a 24. szülinapja előtt egy nappal szülte. Nekem ugyan van komoly kapcsolatom és vállalnék is babát, de mire? Albérletben vagyunk, ugyan saját bútoraink vannak, de akkor sem vagyok hajlandó albérletbe szülni. Nem akarom, hogy nélkülözzön az a gyerek!
Könnyen vannak azok a tyúkok, akik összejönnek olyan pasival, akinek már saját lakása, kocsija, komoly egzisztenciája van, és már 40-hez közelít. De én meg nem egy impotens vén kecskével akarok élni, mikor középkorba lépek...
Majd mindent sorjában, nekem nem utánozandó példa pár kiszakadt kotonból származó becsúszott baba és az ezek miatti sürgős házasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!