Szeretnétek megházasodni?
Én alapvetően eddig mindig azt mondtam, hogy nem akarok, max egy 4 fős esküvőt szeretnék ha oda jutok (persze ahhoz kell valaki aki elvenne, de ez "csak" részlet kérdés :D ) Most ahogy nézem ezeket az esküvős műsorokat, teljesen esküvői hangulatba kerültem, hogy így sóhajtoztam, meg elkezdtem álmodozni meg ilyenek.
Ti szeretnétek megházasodni?
Én nem.
Ha lehetne többférjűség, akkor igen.:)
Én is vágyok rá! Egy olyan férfihoz szeretnék hozzámenni, aki szintén szeretne engem elvenni.
Nekem főleg maga az esküvő a fontos (tehát nem a lagzi) és abból is a templomi.
2012 augusztusában lesz az esküvőnk, szóval, már lassan elkezdjük szervezni.. :)
" -Szeretnétek megházasodni?
- Én nem."
Ez mitol haszontalan valasz a kerdesre? Mit kellett volna valaszolni ahhoz, hogy hasznos legyen?
Igen :)
Lakodalomra ugyan nem vágyom, de boldogító igenre hogy a fenébe ne :)
"Ha lehetne többférjűség, akkor igen"
Szerintem inkább ezt pontozták le.. :) Habár, a fene se tudja. :)
Sokszor én sem értem, hogy ki miért pontozza le a válaszaimat.
Én igen! Szeretem a párom, és vele szeretném leélni az életem, gyerekeket szeretnék tőle, ehhez pedig a házasság elengedhetetlenül fontos számomra.
Az esküvőn soha nem gondolkodom, úgyis csak egy nap az életemből. De azt százszor elképzelem, milyen lesz minden nap mellette ébredni, milyen lesz együtt várni a babánkat, milyen lesz, mikor meglepem valami finommal, mikor fáradtan hazatér a munkából, milyen lesz nagy sétákat tenni kettesben, mikor a gyerekekre más vigyáz.
Milyen lesz együtt játszani a gyerekekkel, milyen büszke lesz majd rám, hogy szépen fejlődnek a kicsik és okosak értelmesek és jó lelkűek lesznek :))
24L
""Ha lehetne többférjűség, akkor igen"
Szerintem inkább ezt pontozták le.. :) "
Miert? Ez nem válasz a feltett kérdésre?
(Akvarisztikarol irtam egy vallási rovatba, vagy mi??)
Most méár tényleg, aki lepontoz itten, definiálná, hogy SZERINTE mit jelent az, hogy HASZNOS VÁLASZ A FELTETT KÉRDÉSRE?
Mert most mar tenyleg szeretnék olyan valaszt irni, ami masok szamara hasznos. Azt hittem, eddig is mindig a kerdesre valaszoltam, tehat hasznos volt, de ugy latom, megvaltozhatott ennek a szonak a jelentese az elmult 45 evben, amiota megtanultam beszelni....... Bár felnotteket, gyerekekt is tanitok, es eddig még nem szólt senki, hogy nem lehet érteni, mit beszélek.
Én már régóta házas vagyok, de mai napig minden esküvőn elérzékenyülök. Olyan szép boldog, fiatal embereket látni tele reménnyel, szeretettel. :)
A pontozás meg egy vicc, volt egy kérdés: megcsaltak már? Igen válaszok lepontozva, nem válaszok lepontozva. Szerintem ott a "talán" lett volna a 100%. Vicces. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!