Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnétek megházasodni?

Szeretnétek megházasodni?

Figyelt kérdés

Én alapvetően eddig mindig azt mondtam, hogy nem akarok, max egy 4 fős esküvőt szeretnék ha oda jutok (persze ahhoz kell valaki aki elvenne, de ez "csak" részlet kérdés :D ) Most ahogy nézem ezeket az esküvős műsorokat, teljesen esküvői hangulatba kerültem, hogy így sóhajtoztam, meg elkezdtem álmodozni meg ilyenek.

Ti szeretnétek megházasodni?

2011. dec. 16. 22:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%

Én nem.

Ha lehetne többférjűség, akkor igen.:)

2011. dec. 16. 22:17
 2/19 anonim ***** válasza:
67%
Mindenképpen : ) Én igazából a lagzi részére nem vágyom, templomi esküvőre se nagyon. Csak összeházasodni, aztán irány a nászúút.
2011. dec. 16. 22:29
 3/19 anonim ***** válasza:

Én is vágyok rá! Egy olyan férfihoz szeretnék hozzámenni, aki szintén szeretne engem elvenni.

Nekem főleg maga az esküvő a fontos (tehát nem a lagzi) és abból is a templomi.

2012 augusztusában lesz az esküvőnk, szóval, már lassan elkezdjük szervezni.. :)

2011. dec. 16. 22:44
 4/19 anonim ***** válasza:
52%

" -Szeretnétek megházasodni?

- Én nem."

Ez mitol haszontalan valasz a kerdesre? Mit kellett volna valaszolni ahhoz, hogy hasznos legyen?

2011. dec. 16. 22:45
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Igen :)

Lakodalomra ugyan nem vágyom, de boldogító igenre hogy a fenébe ne :)

2011. dec. 16. 22:50
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

"Ha lehetne többférjűség, akkor igen"

Szerintem inkább ezt pontozták le.. :) Habár, a fene se tudja. :)

Sokszor én sem értem, hogy ki miért pontozza le a válaszaimat.

2011. dec. 16. 22:56
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

Én igen! Szeretem a párom, és vele szeretném leélni az életem, gyerekeket szeretnék tőle, ehhez pedig a házasság elengedhetetlenül fontos számomra.

Az esküvőn soha nem gondolkodom, úgyis csak egy nap az életemből. De azt százszor elképzelem, milyen lesz minden nap mellette ébredni, milyen lesz együtt várni a babánkat, milyen lesz, mikor meglepem valami finommal, mikor fáradtan hazatér a munkából, milyen lesz nagy sétákat tenni kettesben, mikor a gyerekekre más vigyáz.

Milyen lesz együtt játszani a gyerekekkel, milyen büszke lesz majd rám, hogy szépen fejlődnek a kicsik és okosak értelmesek és jó lelkűek lesznek :))

24L

2011. dec. 16. 22:58
 8/19 anonim ***** válasza:
29%

""Ha lehetne többférjűség, akkor igen"

Szerintem inkább ezt pontozták le.. :) "

Miert? Ez nem válasz a feltett kérdésre?

(Akvarisztikarol irtam egy vallási rovatba, vagy mi??)

2011. dec. 16. 23:03
 9/19 anonim ***** válasza:
15%

Most méár tényleg, aki lepontoz itten, definiálná, hogy SZERINTE mit jelent az, hogy HASZNOS VÁLASZ A FELTETT KÉRDÉSRE?

Mert most mar tenyleg szeretnék olyan valaszt irni, ami masok szamara hasznos. Azt hittem, eddig is mindig a kerdesre valaszoltam, tehat hasznos volt, de ugy latom, megvaltozhatott ennek a szonak a jelentese az elmult 45 evben, amiota megtanultam beszelni....... Bár felnotteket, gyerekekt is tanitok, es eddig még nem szólt senki, hogy nem lehet érteni, mit beszélek.

2011. dec. 16. 23:06
 10/19 anonim ***** válasza:
80%

Én már régóta házas vagyok, de mai napig minden esküvőn elérzékenyülök. Olyan szép boldog, fiatal embereket látni tele reménnyel, szeretettel. :)

A pontozás meg egy vicc, volt egy kérdés: megcsaltak már? Igen válaszok lepontozva, nem válaszok lepontozva. Szerintem ott a "talán" lett volna a 100%. Vicces. :)

2011. dec. 16. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!