Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnétek megházasodni?

Szeretnétek megházasodni?

Figyelt kérdés

Én alapvetően eddig mindig azt mondtam, hogy nem akarok, max egy 4 fős esküvőt szeretnék ha oda jutok (persze ahhoz kell valaki aki elvenne, de ez "csak" részlet kérdés :D ) Most ahogy nézem ezeket az esküvős műsorokat, teljesen esküvői hangulatba kerültem, hogy így sóhajtoztam, meg elkezdtem álmodozni meg ilyenek.

Ti szeretnétek megházasodni?

2011. dec. 16. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
Ugyan még csak 17 éves vagyok, de én szeretnék egyszer megházasodni. Van barátom 2 éve, nagyon szeretem, akár vele is el tudnám képzelni az életem, de ha reálisan nézem ez még nagyon korai. Akár vele, akár mással, mindenképp szeretnék házasodni.
2011. dec. 16. 23:34
 12/19 anonim ***** válasza:

Én sosem akartam férjhez menni. Gyereket sem. Túlságosan szerettem a függetlenséget. Aztán évek múltán rájöttem, hogy csak azért gondolom így, mert nem találkoztam olyan férfivel, akivel el tudom ezt képzelni. Azt, hogy van olyan ember, aki teljes mértékben a társam, hogy megbízhatok benne, számíthatok rá, akit szeretek és ő is viszont (nem csak alkalmi esték erejéig). Akivel úgy érezzük, hogy misem természetesebb annál, hogy családot alapítunk. Hogy gondolkodás nélkül kimerem jelenteni, hogy csodás apa lesz. Akivel minden problémát meg lehet beszélni és akivel együtt törekszünk a harmóniára.

Aztán találkoztam Vele, és ma már ha visszagondolok, el sem tudnék magamnak képzelni más életet, másfajta jövőt.

(Azóta természetesen esküvő-párti lettem :) )

2011. dec. 16. 23:53
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Pont ma kérték meg a kezem, úgyhogy igen :):)
2011. dec. 16. 23:59
 14/19 anonim ***** válasza:
15%

mark86

Mi a puccparádé és megmutatjukarokonoknakésavendégseregnek akitaligismerünkésafelétutáljukhogymilyenjólmegy,helyett szeretjük egymást,a pénzt meg inkább a gyerekre költjük...ha nem lenne akkor is előbb adnám egy kórháznak,mint a pedofil papnak...stb.

Persze akinek fontos,annak sok boldogságot.

2011. dec. 17. 04:55
 15/19 anonim ***** válasza:
én egészen addig mondtam azt, hogy soha, amíg életem első és egyetlen szerelme meg nem kérte a kezem... na utána már csak az volt a kérdés, hogy kicsi vagy nagy lagzi legyen... :D végül a 100 fős igazi nagy lakodalom m,ellett döntöttünk 2 évvel ezelőtt... jól tettük.. :) 27/nő
2011. dec. 17. 08:13
 16/19 anonim válasza:
5%

Én nem.

Szerintem ostobaság és felelőtlenség megígérni valakinek, hogy örökre szeretni fogom, örökre mellette leszek, ameddig csak élek ...

Én is rengeteget fogok változni és a párom is. Nem maradunk ugyanazok az emberek, mint most.

Szerintem ilyet nem lehet megesküdni.

Gondolom most jön a lepontozás...

2011. dec. 17. 10:26
 17/19 anonim ***** válasza:
olyan 60 év múlva, vmi 20 éves csajjal:)
2011. dec. 17. 12:14
 18/19 anonim ***** válasza:

Minden vágyunk, hogy összeházasodhassunk és világra hozzunk egy gyermeket. :) Pár év és beteljesül :)

23N

2011. dec. 17. 15:54
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem jövőre lesz az esküvőm :) várom nagyon. magát az anyagi részét nem, mivel pár éve még úgy gondoltam, 150 fős esküvőm lesz. most már, hogy saját magunk tartjuk el, örülünk, hogy egy 60 fős esküvőt ki tudunk majd fizetni, és nem lesz gond. Szivem szerint egy szép vacsorát rendezniék 1-2 óráig (éjjel), polgári, templomi, egy kis zene, és szevasz :) de ennél egy kicsit több lesz, nem bánom, csak a pénz miatt szívom a fogam.
2011. dec. 19. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!