Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már abban a korban vagyok...

Már abban a korban vagyok hogy ideje lenne megházasodni pl?

Figyelt kérdés

Egyre több volt osztálytársamat jegyzik el, vagy házasodnak össze lassan, jön nekik a gyerek stb. Pl ma újságolta az egyik lány, hogy eljegyezte őt a barátja (jó, mondjuk akiket eljegyeztek/házasodnak/gyereket vállalnak, ott 10-15 évvel idősebb a férfi). De ilyenkor mindig az jut eszembe hogy én sehol sem vagyok, mert kapcsolatom sincs, ők meg már ennyire eljutottak. Gondolom ez így fog menni most már. Az lesz majd rossz mikor 30 éves koromra majd a 90%uk házas lesz, nekem meg még lehet akkor sem lesz senkim....

22/L

2012. febr. 19. 20:55
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%
Ha ez megnyugtat, jellemzően az alacsonyabban kvalifikált, tanulatlanabb réteg szokott manapság ennyi idősen férjhez menni, gyereket szülni. Én 2005-ben érettségiztem, volt osztályomból a fiúk közül még senki nem nősült meg, a lányok közül pedig egy ment eddig férjhez és szült gyereket, megjegyzem, ő volt az egyetlen, aki sehova nem jelentkezett továbbtanulni és a nyelvvizsgát se tudta letenni 12. végére. 25-26 évesek vagyunk, ezt a lányt leszámítva mindenki nyüzsög, keresi a lehetőségeit, bővíti az ismereteit, utazik, nyelvet tanul, kapcsolatokat épít és esze ágában sincs egyelőre gyerekre összpontosítani. Szerintem nem kérdéses, melyikben van a több perspektíva... 30 évesen sem leszel lemaradva semmiről!
2012. febr. 21. 12:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Én 30 éves nő vagyok semmi bajom sincs azzal hogy egyedülálló vagyok. Ahogy elnézem a mai kapcsolatokat, házasságokat és a magyar gazdasági helyzetet, inkább leszek remete:)
2012. febr. 21. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!