Mit szóltok a Demetria névhez?
Ha neked tetszik add ezt,de ne kérdezz itt,ha igazából nem is érdekelnek a vélemények,csak a számodra,megfelelőek,a jaj de cuki ez a név kategória,nekem sem tetszik,ez egy görög eredetű név,és elég rideg,és nem kell mindenáron túllicitálni a szomszédokat ismerősöket a névadásban is,annyi szép név van,ami Nem ennyire fura hangzásu.
Abigél,Mírjam,Xénia,Melitta,Magdaléna,Csenge,Tünde..Annyi szép női nevünk van.
43-asnak
Bocs, de az én lányom Anna, és nagyon büszke vagyok rá és a nevére is! Rajta kívül nincs másik Anna a csoportjában, de ha 20 lenne, akkor is ezt tartanám a legszebb névnek.
Légy szíves ne derogáljátok le a neveket! Ez igencsak sértő annak számára, aki viseli vagy aki adta.
Jesszusom, megint itt vannak a 6 elemisek!
46, 47-es szánalmasak vagytok! Én vagyok, akinek Anna nevű lánya van, s képzeljétek van egy nem hétköznapi nevű gyerekem is. Na erre varrjatok gombot! Ki itt a képmutató??
Honnan a fr...ból veszitek, hogy akinek hagyományos nevű gyereke van, az lehurrogja a többit?? Ez mekkora egy barom#ág!
Vélhetően törölni fogják ezt a választ. De akár törlik, akár nem, én befejeztem ezt a témát. További választ ne várjatok tőlem! Idiótákkal nincs kedvem vitatkozni.
Kérdező: ne haragudj! Ez a fenti nem neked szólt. Általában egy közösségben hamar hozzászoknak az emberek a ritka nevekhez. Aki meg viseli a nevet, ahogy cseperedik, folyamatában tanulja meg, hogy kezelje a nevével kapcsolatos jó, s rossz reakciókat.
Az a tapasztalatom, hogy általában büszkén viselik.
Amennyiben pedig mégsem, akkor választanak maguknak egy szimpatikus becenevet.
Kedves utolsó, szuperanyu..
Jóval több iskolám van, mint 6 elemi. :) De ezt csak úgy mondom.
Nem neked szólt a hozzászólás, hanem írtam egy hétköznapi nevet, amit aztán lehet isteníteni, mert se nem különleges, se nem régi, se nem ez az amaz.. Csak úgy van.. :) Írhattam volna bármit...
Ne itt töltsd ki, ha éppen megjött vagy klimaxolsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!