Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit szóltok a Demetria névhez?

Mit szóltok a Demetria névhez?

Figyelt kérdés
Lehet úgy becézni hogy Demi, női név nekem nagyon bejön, nektek mi a véleményetek?
2012. ápr. 9. 17:13
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Ha neked tetszik add ezt,de ne kérdezz itt,ha igazából nem is érdekelnek a vélemények,csak a számodra,megfelelőek,a jaj de cuki ez a név kategória,nekem sem tetszik,ez egy görög eredetű név,és elég rideg,és nem kell mindenáron túllicitálni a szomszédokat ismerősöket a névadásban is,annyi szép név van,ami Nem ennyire fura hangzásu.

Abigél,Mírjam,Xénia,Melitta,Magdaléna,Csenge,Tünde..Annyi szép női nevünk van.

2012. jún. 25. 17:32
 42/51 anonim ***** válasza:
A csúfolódás meg nem név függő,mai világban a katit is csúfolják,ha lúzer.
2012. jún. 25. 17:33
 43/51 anonim ***** válasza:
36%
Én azt mondom, hogy nagyon jól teszitek, ha nem a szokásos Balázs, Tamás, meg Anna nevet adjátok a gyerekeiteknek. Nem azért, mert ezzel több lenne a gyerek a társainál, de mégis különlegesebb, nem ő lesz a 120. Anna az osztályba. Nekem négy gyerekem van, mindegyiknek olyan nevet adtunk, ami nem túl gyakori (igaz, nem is mondható nagyon ritkának sem). A nevük: Adél, Abigél, Amanda (nem szándékosan lett mindhárom "a" betűs), Flórián. :)
2012. jún. 25. 18:21
 44/51 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó, hadd ne mondjam, melyik réteg nevezi el előszeretettel Amandának a gyerekét... Ennél még a Demetria is jobb, az való igaz...
2012. jún. 25. 19:17
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

43-asnak

Bocs, de az én lányom Anna, és nagyon büszke vagyok rá és a nevére is! Rajta kívül nincs másik Anna a csoportjában, de ha 20 lenne, akkor is ezt tartanám a legszebb névnek.

Légy szíves ne derogáljátok le a neveket! Ez igencsak sértő annak számára, aki viseli vagy aki adta.

2012. jún. 25. 20:42
 46/51 anonim ***** válasza:
31%
Akkor a kedves "hétköznapi nevet adó szülők" mit szólogatnak be azoknak, akik nem akarják, hogy amikor elkiabálják magukat a játszótéren a gyerekek 70%-a felugorjon a homokozóból? Mii? Akkor miért nem tudtok ti is kussban maradni? Csúfolódik a gyerek? Persze, mert az anyja sem különb nála, mert aki nem Anna meg Dávid az már nem is ember... Ti is elgondolkodhatnátok...
2012. jún. 25. 20:58
 47/51 anonim ***** válasza:
31%
Az utolsónak teljes mértékben igaza,van Annácskát nem lehet leszólni(Nem mintha bajom lenne az Anna névvel,de ő leszólhatja a Veronikát,Eufrozinát, na ez a szánalmas képmutatás.
2012. jún. 25. 21:03
 48/51 anonim ***** válasza:
89%
Mindig meglepődök azon, hogy mennyi ember tartja valami életbevágóan fontosnak, hogy hogy hívnak másokat. Nem teljesen tökmindegy?? Felőlem talicskának is elnevezheti a gyerekét az, aki erre vágyik, valahogy az én életem ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb, a gyereket meg nem azért fogják cikizni, mert talicska a neve, hanem mert cikizni akarják.
2012. jún. 25. 21:06
 49/51 anonim ***** válasza:
47%

Jesszusom, megint itt vannak a 6 elemisek!

46, 47-es szánalmasak vagytok! Én vagyok, akinek Anna nevű lánya van, s képzeljétek van egy nem hétköznapi nevű gyerekem is. Na erre varrjatok gombot! Ki itt a képmutató??

Honnan a fr...ból veszitek, hogy akinek hagyományos nevű gyereke van, az lehurrogja a többit?? Ez mekkora egy barom#ág!

Vélhetően törölni fogják ezt a választ. De akár törlik, akár nem, én befejeztem ezt a témát. További választ ne várjatok tőlem! Idiótákkal nincs kedvem vitatkozni.

Kérdező: ne haragudj! Ez a fenti nem neked szólt. Általában egy közösségben hamar hozzászoknak az emberek a ritka nevekhez. Aki meg viseli a nevet, ahogy cseperedik, folyamatában tanulja meg, hogy kezelje a nevével kapcsolatos jó, s rossz reakciókat.

Az a tapasztalatom, hogy általában büszkén viselik.

Amennyiben pedig mégsem, akkor választanak maguknak egy szimpatikus becenevet.

2012. jún. 28. 23:49
 50/51 anonim ***** válasza:
26%

Kedves utolsó, szuperanyu..

Jóval több iskolám van, mint 6 elemi. :) De ezt csak úgy mondom.

Nem neked szólt a hozzászólás, hanem írtam egy hétköznapi nevet, amit aztán lehet isteníteni, mert se nem különleges, se nem régi, se nem ez az amaz.. Csak úgy van.. :) Írhattam volna bármit...

Ne itt töltsd ki, ha éppen megjött vagy klimaxolsz..

2012. jún. 29. 02:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!