Mit szóltok az Aisha névhez?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 08:58
1/44 anonim válasza:
Kicsit törökös.Nekem tetszik!:):)
2/44 anonim válasza:
Tesóm kedvenc neve :D
Hát nekem nem a kedvencem de nem rossz!
3/44 anonim válasza:
Ja és nem sok van belőle szóval nem tucatnév :) én pl egyet se ismerek :D
4/44 anonim válasza:
egy egy ellenszenves tizenegynéhány éves gyereket ismerek, akit így hívnak. beképzelt kis pics@, fel tudnám rúgni.
6/44 anonim válasza:
van ilyen nevű ismerősöm, de ő - Ajsa -, ahogy ejtjük.
7/44 anonim válasza:
Ismertem egy indiai lanyt akit igy hivtak, nagyon kedves volt. Szoval lehet, hogy ez is belesegit abba, hogy tetszik nekem ez a nev. ^_^
8/44 anonim válasza:
Ha most nem veszem észre, hogy a családi kategóriában van, akkor azt hiszem, hogy kutyanév.. nekem nagyon olyan hangzása van. Nem adnék ilyen nevet a gyerekemnek, de hát mindenkinek más tetszik :)
9/44 anonim válasza:
Nem tetszik. Egy külföldinek elmenne, de itt Magyarországon nem adnám a gyerekemnek ezt a nevet...
10/44 anonim válasza:
Nekem tetszik=) Még soha nem hallottam :P de aranyos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!