Mit szóltok az "apához" aki agyonverte a 10 éves fiát?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy fajulhat eddig a helyzet egy családban.2010. júl. 12. 14:21
1/39 anonim válasza:
Ez egyszerűen szörnyű.borzalmas...és az apa szánalmas egy ember lehet..
2/39 anonim válasza:
én nem hallottam róla,linkelj be egy cikket!
3/39 anonim válasza:
Kötelet neki.........Sajnos a magyar törvények szerint családon belüli erőszak esetén a gyereket viszik el.Nem az ilyen senkiháziakat!Majd kap 5évet,azt is felfüggesztve,mert nem kutyát ölt....:(:(
4/39 anonim válasza:
én legszivesebben életfogytiglant adnék neki had rohadjön a sitten
6/39 anonim válasza:
Na erre a hírre mondtam a páromnak, hogy az ilyennek én is azt adnám vissza, amit adott. Félholtra verném.
Mire az volt a válasza, hogy nem halálra kell verni, hanem minden nap úgy megruházni, hogy az életbe ne gyógyuljanak be a sebei, aztán ha a halál szélén áll, újraéleszteni és folytatni a végtelenségig.
Belőlünk ezt váltotta ki ez az aljas apa, aki a gyermekét félholtra veri. Hogy van szíve látni, hogy a gyermeke az életéért könyörög?
7/39 anonim válasza:
Az apát is kinyírnám:( Ez nagyon durva:(
8/39 anonim válasza:
Először a lábfejét fúrnám át, utána a bokáját, majd szépen lassan végig a sípcsontját, aztán körömollóval levágnám a két golyóját, és szépen lassan kibelezném, de vagy két hétig nem engedném meghalni, az tuti. A büdös k# anyját az ilyennek!!! Nem érdemel semmilyen kegyelmet.
9/39 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem, hogy a gyerekek miért nem kapnak több segítséget? A rendőrtől a tanártól a gyerekvédelemtől.
2010. júl. 12. 14:34
10/39 anonim válasza:
Az a gyerek se volt teljesen normális,ha az anyját hasba rúgta,de azért agyonverni nem kellett volna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!