Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit szóltok az "apához" aki...

Mit szóltok az "apához" aki agyonverte a 10 éves fiát?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy fajulhat eddig a helyzet egy családban.
2010. júl. 12. 14:21
1 2 3 4
 31/39 anonim válasza:

Nem apa az ilyen. Ez egyszerűen érthetetlen. Ha lenne gyermekem mindent meg adnék neki. Inkább nekem essen bántódásom mint neki.

De egyébként egyre több a családon belüli erőszak. Legalábbis észrevételeim alapján.

Szegény kisgyerek... nyugodjon békében

2010. júl. 12. 18:01
 32/39 anonim ***** válasza:
Nem a környezetet kell mindenért hibáztatni. A környezetnek is van elég gondja. A legtöbb esetben nem is lehet tudni, hogy mi folyik a szomszédban.
2010. júl. 12. 19:48
 33/39 anonim ***** válasza:
a környezetet ne a szomszédot értsd meg külső emberket uncsitesókat hanem a szűk családot szülőt elsősorban,ergo tehát ha valakit vernek az is később verni fogja családját mert ezt apéldát hozza otthonró,nem lát más offenzívát.és igenis a környezet felelős,tudod te hány ilyen család van az orszűgban csak tabu kimondani ezt ...inkább struccpolitika h nem a környerzet a felelős a gyerek kiprovokálta,persze h apuci idegbeteg....anyuci meg öngyilkoságba menekül a problémák elől ,sajnálom a gyereket az ilyenek emberkenek nem szabadna gyereket vállaniuk.
2010. júl. 12. 19:54
 34/39 anonim ***** válasza:
Bocsi, a környezet alatt én mindig a szomszédokat értem. Így igazad van, a szülő, a család, aki a környezetet jelenti a gyermeknek persze, hogy felelős.
2010. júl. 12. 20:23
 35/39 anonim ***** válasza:
nincs harag,félreérthetően írtam,csak siettem.
2010. júl. 12. 21:04
 36/39 A kérdező kommentje:
Undorító milyen olcsón megúszhatja.
2010. júl. 13. 13:21
 37/39 anonim ***** válasza:
Szörnyű hogy a családvédelem és az iskola is tudot róla és senki nem tet semmit. Mindenki úgy tesz mintha nem is az ő dolga lett volna teni valamit.
2010. júl. 13. 20:01
 38/39 anonim válasza:
100%
Rengeteg cikket olvastam erről az ügyről,amit megtudtam az apa nem feltétlenül "megölni" akarta csupán brutálisan bántalmazta volt olyan cikk is amiben a gyerek a verés után pár percel ment az apjához hogy rosszul van,ettől függetlenül az apját is igy agyon kellene verni,de a zomszédok is k*cs*g*k nem vették észre?Na és a vénasszony akihez minden nap járt?És a sportklubban:?És az orvos aki az igazolást adta neki?És a tanárai?Ha ez igy ment évek óta akkor észrekellet volna venni főleg ha verték,nem vették észre a kék lila foltokat?
2010. aug. 13. 21:43
 39/39 anonim válasza:
Ja és elvileg 3 éve szerepeltek e tv ügyvédje cimű műsorban is!!lőző voltam.
2010. aug. 13. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!