Szerintetek normális, ha az anyja a szexuális életéről faggatja a 23 éves fiát?
Maga a kérdés zavarbaejtő lehet,én nem kérdezném a gyerekemet erről,magánügye minden felnőttnek. De lehet,hogy ők egy nyíltabb család,ahol rá lehet kérdezni ilyenre anélkül hogy háborgás vagy sértődés lenne belőle .
A faggatás már más téma,most faggatják,vagy csak simán megkérdezték? A faggatás sztem nem elfogadható semmilyen esetben.
Én nem tartom normálisnak, de nem azért mert 23 éves a srác, 15 éves korban sem tartanám annak.
Ilyen dolgokat nem a szülővel kell kitárgyalni.
Amikor összekerültem a férjemmel, ugyanez volt a probléma. Engem szigorúan neveltek, soha nem volt szó ilyesmiről a családban, mindenki tiszteletben tartotta a másik magánéletét. De anyósom nem ilyen... Képes a gyerekei előtt kitárgyalni a saját szexuális életét, és magától értetődik számára, hogy a fia magánéletében is tájékozott legyen. Egyetlen próbálkozása volt nálam, de úgy helyre tettem, hogy azóta sem mert kérdezősködni.
Nem, nem normális dolog egy anyától, hogy vájkáljon a fia magánéletében. Ez csak két emberre tartozik, senki másra.
Pontosan nem tudom, mert csak elmesélte, h volt ilyen, nem részletezte, h pontosan mit
kérdeztek. Amúgy nem nyíltabb család - egyáltalán nem.
Miért lenne meleg a fia, ha egy lánnyal jár 1 éve?? Nem is értem, ebben az esetben hogy merül fel.
Elég jól ismerem a családot, nem beszélnek ilyesmikről, nem adnak tanácsot szex témában, semmi. Egyáltalán nem ilyenek. Ezért is fura. Aggódtak biztos, h nem szenved-e a fiuk hiányt :S
Szerintem inkább az apjának kéne megkérdeznie. :)
Amúgy lehet benne némi igazság, mert nem akarja esetleg, hogy úgy járjon mint ő fiatalon, mert lehet hogy anyukának is volt fiatalon olyan pasija, akivel vártak-vártak, aztán mikor megtörtént, rájött hogy isten ments még egyszer vele... Szerintem ez álla kérdés hátterében.
Gondolom te vagy a fiú. Anyád csak aggódik, nehogy beválasszál magadnak olyan valakit, akivel pár év múlva még a meglévő állapotnál is rosszabb lesz szexelni, és nehogy emiatt legyen válás.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!