Mit szóltok az "apához" aki agyonverte a 10 éves fiát?
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy fajulhat eddig a helyzet egy családban.2010. júl. 12. 14:21
21/39 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj kedves utolsó téged nem bánt? Sok gyereknek az életébe kerül a családon belüli erőszak. Nem lehetne valamit tenni?
2010. júl. 12. 14:50
22/39 anonim válasza:
Minden oldalon ugyan azt írták le. Ha nem érdekel minek szólsz hozzá?
Ki mondta, hogy nem érdekel, de nem hallottam róla, mert kicsi gyerekem van és nem akarok mellette híradót nézni.
23/39 A kérdező kommentje:
hát én alapból nem olvasok ilyen bulvár szarokat...tele van ferdítéssel:P Neki szólt a nem érdekel kezdetű mondat
2010. júl. 12. 14:57
24/39 anonim válasza:
Nem túlzottan izgat. Én nem akarom tönkre tenni azzal az életem hogy ilyeneken kesergek de úgy látszik sokaknak ilyen perverz dolgaik vannak hogy szeretnek borzongani azért linkelgetnek be ilyen dolgokat. Mi a jó ebben? Ha ennyire zavar menj és segíts de ez tök olyan mintha már direkt keresnétek a borzalmas dolgokat h lehessen mondani húú haaa mi történt.
25/39 anonim válasza:
"hát én alapból nem olvasok ilyen bulvár szarokat...tele van ferdítéssel:P Neki szólt a nem érdekel kezdetű mondat"
Bocsika, azt hittem a tájékozatlanságomnak szólt a komment!
26/39 anonim válasza:
Azért el is vihették volna a gyereket az apjától, ha már ennyire sajnálták.
27/39 anonim válasza:
És az anya? Ja, öngyilkos lett. Kisgyerekem van. Nem lenne az a szitu, hogy itthagyjam egyedül a sz@rban a gyermekem...MINDENT megtennék érte.
Mielőtt öngyilkos lett, gondolkodhatott volna, hogy mi lesz a gyerekkel (amióta nekem van, MINDIG az az első gondolatom, hogy NEKI mi a jó). ÉS biztos nem az, hogy én öngyilkos leszek, őt meg itthagyom a bolond apjával...
28/39 anonim válasza:
Aki kutyát öl aki enmbert öl ugyan olyan büntetést érdemelne,A kutya is élőlény,persze sokaknak a másik ember is (feleség,testvér gyerek) csak egy darab sz*r amin kiélheti a mocskos kisebbségi kompexusát,abberáélt hajlamait.
29/39 A kérdező kommentje:
Aki szerint szeretek borzongani. Tudod én bántalmazott gyerekekkel foglalkozom, és nem értem a környezetük reakcióit. Senki nem veszi észre, hogy gondok vannak? Sokan felháborodtak, hogy a gyerek rúgott igen sajnos van ilyen. De ezek a gyerekek sok ilyen példát látnak, mint megoldást. remélem egy egy eset felkelti a figyelmet és a sortársai kapnak segítséget.
2010. júl. 12. 17:43
30/39 anonim válasza:
Igazad van a genetika fegyver de a környezet húzza meg a ravaszt.Csak soakn nem értik ezt mert nem tapasztalják meg soha h milyen mikor kifelé látszat idill van családokon belül zárt ajtók mögött meg maga a pokol feneke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!