Mit szóltok a Demetria névhez?
Figyelt kérdés
Lehet úgy becézni hogy Demi, női név nekem nagyon bejön, nektek mi a véleményetek?2012. ápr. 9. 17:13
11/51 anonim válasza:
olyan, minta valami bőrbetegség lenne. Hányadék
12/51 anonim válasza:
Szerintem is jól hangzik úgy hogy Kovács Demetria! Tökéletes illik hozzá! Amúgy még nem hallottam ezt a nevet, de illik egy magyar vezetéknévhez is.
13/51 anonim válasza:
Kicsit furcsa, de azért jó név.
Egy Leokádia és Dzsenifer undorítóbb szerintem.
14/51 anonim válasza:
Leokádiát nem is lehet anyakönyveztetni Magyarországon....
15/51 anonim válasza:
Mi lesz a vezetékneve? :) Ha megmondod akkor meglehet nézni hogy jó-e a név vagy nem.
16/51 A kérdező kommentje:
Elküldtem privátba.
2012. ápr. 9. 18:08
17/51 anonim válasza:
Jól összepasszol a 2 név így :) (akinek küldted priváltba az vagyok)
18/51 anonim válasza:
Remélem a férjed megvétózza, és a gyerek érdekeit nézi.
19/51 A kérdező kommentje:
"Jól összepasszol a 2 név így :) (akinek küldted priváltba az vagyok)"
Köszönöm szépen:) Jó hallani, hogy nem csak nekem tettszik:)
2012. ápr. 9. 18:19
20/51 A kérdező kommentje:
Nekem volt egy Xénia nevezetű ismerősöm, érdekes módon senki sem csúfolta vagy mondta azt hogy "elrontották" ezzel a névvel! Néha ugyan megkapta a Xénia Láz poént, de ennyi. Szóval nem értem mi a gond ezzel a névvel.
2012. ápr. 9. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!