Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok az alábbi polgári esküvő árakhoz?
Hivatali helységen kívüli anyakönyvi esemény - 25.000 Ft
Munkaidőn kívüli anyakönyvi esemény - 15.000 Ft + 6.000 Ft az anyakönyvvezetőnek
Zeneszolgáltatás - 1.500 Ft
Gyertyagyújtás - 1.000 Ft
Versmondás - 1.000 Ft
Pezsgős koccintás - 1.500 Ft
Asztal dísz - 2.500 Ft
Nem tartom elfogadhatatlannak. Nekünk drágább volt a zene illetve a pezsgő. Asztaldíszre nem volt külön felszámolva.
Mondjuk a munkaidőn kívülit kicsit drágának tartom, bár nem tudom ott mi a normális árfekvés, mert nekünk szombaton volt, az anyakönyvi hivatalba és így nem számoltak fel semmit.
Az első két árhoz nem tudok hozzászólni, nem tudom megítélni, drága-e vagy sem.
De a többi nagyon olcsó!
Nálunk ez így lesz:
-anyakönyvvezetőnek, mivel szombati nap: 10000Ft
-plusz kikötik h egy bizonyos szervező bonyolítsa le a dolgot, mást nem lehet felkérni, és ha ebbe nem megyünk bele, az anyakönyvvezető nem mondhat se szülőköszöntőt, nem lehet, pezsgőt inni, csak 5 perc és csá!Erre elkérnek 25000Ftot, amibe semmi nincs benne csak h elindítja a zenéket!Mi visszük a pezsgőt, a gyertyát, a szülőköszöntő csokrokat, mindent!
Összesen a polgári tehát 35ezer Ft lesz!
Szerintem durva, mert ebbe semmit nem adnak, csak lenyomja a lejátszás gombot a hölgy!
Ja és nálunk nem lesz se versmondás, se asztaldísz!Hát ez van!már mindenből pénzt csinálnak!
Az első nem drága, a második nálunk össz-vissza 7500Ft körül volt és szombaton volt az esküvőnk. A többi szintén ennyi volt.
Ja.. és nem tudom hányadik hozzászólónak üzenem, hogy a pezsgő koccintásban nincs benne a pezsgő! Azt a párnak kell vinni, ez gyakorlatilag a felszolgálás díj :(
Egyébként bosszantó ez az egész, hogy ilyenekért is pénzt kérnek, de ennek ellenére még mindig nem egy eget rengető összeg a többihez képest annak, aki lagzit is tart.
Szolnok:
Hivatalon kívül teljesen mindegy, milyen időben: 100.000 HUF
Hivatalban: 16.000 HUF
Ünnepnapokon nem köthet senki házasságot. Nem tudom, hogy országos törvény-e vagy csak nálunk hozták rendeletbe, de 2012. január 1-től így van.
Pezsgő: 3.200 HUF
Poharak: 1.600 HUF
Gyertya: 2.500 HUF
Borító: 700 HUF
Virág: pl. Gerbera --> egy szál: 1.400 HUF (csomagolás nélküli!)
Zene (ha viszed, ha nem): 3.500 HUF
Van még pár ár a listán, amit lehet kérni, de nem feltétlenül kötelező! Kb. egy hivatali esküvő mindennel együtt (több virágos --> szülőköszöntőre) 35.000 - 40.000 HUF!
Ezt kifizeted egy kb. 10 perces szolgáltatásra.
Ráadásul, ha 7végén házasodsz (mégis mikor máskor tennéd?!), akkor a polgármestertől írásos engedélyt kell kérni. Tehát kérvényt benyújtani neki, amit egyébként minden esetben aláír .. csak ez a "protokoll".
Sok boldogságot :]]]
a másodikat kivéve minden olcsó(ez nálunk 7000 volt)
hivatalon kívüli 50.000,gyertya 2500,vers 3000,szülőköszöntés(általunk vitt virágokat odaadhattuk)2000,pezsgő azt hiszem 2500 volt.
Jujj, pedig a polgári házasságkötés hivatalosan ingyenes...:(
Mi egyszerű eset voltunk, mert hétköznap reggelre mentünk csak két tanúval, de ugyan úgy a nagyteremben volt, tehát elvileg fizethettünk volna.
És érdekes nekünk ingyen kapcsolták a zenét...
Akkora üzlet ez az esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!