Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi a véleményetek a vegyes...

Mi a véleményetek a vegyes házasságokról? Ti elítélnétek ha lenne ilyen a rokonságotok körében?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 19:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék.
2012. ápr. 3. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:

A Magyarországon köthető házasságok mind vegyes házasságok, hiszen férfi és nő között köttetnek.

Engem nem érdekel amúgy, ha ő egy néger kínaival boldog, akkor azzal boldog. Semmi közöm hozzá.

20L

2012. ápr. 4. 00:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Onnan fogom megítélni a kapcsolatot, hogy mennyire látom őket összhangban. A személyiségét nézem. Kiléptem a 18. századból.
2012. ápr. 4. 07:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szóval akkor kedves Kérdező! Milyen vegyes házasságra gondolsz?
2012. ápr. 4. 07:55
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értelmezem a kérdést, akkor nekem nem jelentene gondot. Unokabátyám mongol lányt vett el feleségül, itt élnek Magyarországon. Nagyon aranyos csaj, nagyon jóban vagyok vele, de akkor sem botránkoztam meg, amikor anno meghallottam, hogy az uncsitesóm így döntött.
2012. ápr. 6. 12:24
 16/16 anonim válasza:
94%
Mi is vegyes házasságban élünk: én magyar, ő arab (mondjuk már Bp-n született). teljesen jó, semmi probléma nincs.
2012. ápr. 10. 11:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!