Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Egy település bírójáról hol...

Egy település bírójáról hol tudnék több információt szerezni?

Figyelt kérdés
A szépapám bíró volt egy faluban az 1930-as években, az ő keresztnevét, születési helyét és idejét akarnám megtudni. Annyit tudok még róla, hogy ott is van eltemetve, ahol bíró volt, de sajnos a sírja már nincs meg.

tegnap 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A helyi önkormányzattól meg lehet kérni a születési anyaköynvi kivonatát. (A gyereke születési anyakönyvi kivonatán rajta kell lennie az apa keresztnevének is.
tegnap 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A nagyszüleid, dédszüleid adatait tudod? Születési név, év, település? Ezen az oldalon sok mindent ki lehet nyomozni, csak regisztrálni kell. Van ingyenes része is, ami nem annyira tud sokat, de én jó pár dolgot megtudtam a felmenőimről. [link]
ma 00:46
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Ezen az oldalon beírod a vezetéknevét, a települést, az idő Intervallumot, hogy kb mikor halhatott meg. Megnézed a halotti anyakönyvi kivonatokat, abban az is le van írva, hogy mi volt a foglalkozása, mikor halt meg, és mitől, de az is, hogy mikor született. Én az 1700-as évekig találtam felmenőket ezen a familysearch.org oldalon. De a nyomozáshoz jó pár adatot tudnod kell. Kérdezd a nagyszüleidet, vagy dédszüleidet, ha még élnek.
ma 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!