Mi a véleményetek a vegyes házasságokról? Ti elítélnétek ha lenne ilyen a rokonságotok körében?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 3. 19:57
1/16 anonim válasza:
Nem.Mindenki úgy cseszi el az életét,ahogy akarja.Saját felelőssége...
2/16 anonim válasza:
Mi az a vegyes házasság? (Most komolyan kérdezem. Nem ugrik be, és tök hülyén érzem magam emiatt. Súgjatok!)
3/16 anonim válasza:
Én sem értem hogy mit értesz ez alatt. Tippem lenne, de akikre gondolok azok között nem engedélyezik a házasságot.
4/16 anonim válasza:
Gondolom, fehér és színes bőrű között. El nem ítélem, csak nem értem. Annyira különböző a kultúránk, a mikrokörnyezet....de az ő dolguk. Én biztos nem kezdenék ilyenbe.
5/16 anonim válasza:
Attól függ:
magyar és spanyol-nem gond
magyar és görög -nem gond
magyar és fekete-gond
magyar és roma-gond
Ez a saját véleményem,én nem tenném meg de ha valaki ezt akarja és nem lát benne semmi kivetni valót akkor szíve joga....
6/16 anonim válasza:
Ha elítélendő, akkor szerintem mindannyian a bűn gyermekei vagyunk(1).(2), ha ilyen nem lett volna kis hazánkban több száz évig, hol lennének a gyönyörű magyar lányok? Mindamellett fenntartom én is azt a véleményemet, hogy bizonyos kulturális különbségeket nem egyszerű leküzdeni.
7/16 anonim válasza:
nagyobb eséllyel végződnek válással
8/16 anonim válasza:
2népcsoportot ítélnék el:a romát,meg a feketét.
9/16 anonim válasza:
Ha más csinálja, áldásom rá. A saját értékrendembe nem fér bele, de nem is fenyeget ez a veszély. Ha a húgom sem fog romával vagy egyéb etnikummal kezdeni, akkor nem is érdekel a dolog. (és valószínűleg nem fog, nem olyannak ismerem) Az unokatesóm romanőt vett el, de mivel alapból tisztességes nő, dolgozik, nincs okom nem kedvelni, nincs bajom velük.
10/16 Bence_ válasza:
Mién is vegyes. Fiu-Lány
Ha egyformán vannak szocializálva akkor nem gond.
De ez minden kapcsolatra igaz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!