Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normális az hogy egy 21 éves...

Normális az hogy egy 21 éves fiatal lány, 43 éves pasival van? (És még a szülők megengedik neki)

Figyelt kérdés
ma 11:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
92%
A szülőknek ehhez már semmi köze sincs. Nem kell az engedélyük. Felnőtt ember azzal van, akivel akar lenni.
ma 11:12
 2/34 anonim ***** válasza:
80%
Normális. 18 év felett pedig nem kell szülői beleegyezés
ma 11:12
 3/34 anonim ***** válasza:
77%
Nem normális, de ez van. Mindenki azt csinál a mai világban, amit akar.
ma 11:14
 4/34 anonim válasza:
85%
Van akinek ez belefér, van akinek nem. Nekem pl. nem fér bele, de ez én vagyok, másik pedig így boldogok. Ha pedig boldogok, semmi nem számít.
ma 11:21
 5/34 anonim ***** válasza:
69%
Ismertem olyan párt, ahol a leányzó 20 éves volt, a fickó 32. Nem sokáig tartott a kapcsolat, mert a lány szabadságot akart, bulizni, élni az életét. A 32 éves fickó pedig (aki azért még szintén fiatal) több együtt töltött időre vágyott. Valószínűleg a fickó féltékenysége is benne volt hogy viszonylag hamar vége lett a kapcsolatnak. Ez csak egyetlen példa, nem jelent semmit. Inkább csak azt mondom, hogy egy 21 éves nőnek és egy 43 éves férfinak más-más az életmódja, az életritmusa, a perspektívái. A szülők ezt tudják, de fontosabb számukra a békesség.
ma 11:32
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
Nem normális, de ez rá tartozik és nem rád, se rám. Semmi közünk hozzá, hogy kivel mit csinál.
ma 11:36
 7/34 anonim ***** válasza:
2%
Ez a tipikus anyagi biztonsag kell es legyen mivel villogni esete lesz.
ma 11:38
 8/34 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs ilyen! Anyám leteperne sőt az egész család. Ez nem így működik. Ők neveltek fel, ő általuk lettunk felnőttek. Nanà hogy van joguk bele avatkozni
ma 11:42
 9/34 anonim ***** válasza:
60%
Szülőként nem szólnék bele, mert minden ilyen páros esetében, akiket ismertem, a lánynak 25-28 évesen megjött az esze és egy korabeli pasi mellett kötött ki. Addig sem keserítem meg a kapcsolatot vele, hanem megvárom, hogy maga jusson arra a döntésre, hogy vége. Ha mégsem, akkor az az ő dolga.
ma 11:42
 10/34 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nincs joguk beleszólni onnantól hogy felnőtt. Vagy a 60 éves apámnak is a 80 éves nagyanyám mondja meg hogy kivel legyen?
ma 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!