Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normális az hogy egy 21 éves...

Normális az hogy egy 21 éves fiatal lány, 43 éves pasival van? (És még a szülők megengedik neki)

Figyelt kérdés
febr. 15. 11:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
79%
#8 Te azért ha lehet ne nagyon szaporodj tovább.
febr. 15. 11:57
 12/39 anonim ***** válasza:
92%

Persze... Van joguk, aha :D

Semmi köze hozzá, és nem mondhatja meg. El sem tilthat.

febr. 15. 12:00
 13/39 anonim ***** válasza:
79%

"Ők neveltek fel, ő általuk lettunk felnőttek. Nanà hogy van joguk bele avatkozni"

Nem, már nincsen. Ha úgy neveltek, hogy ekkora korkülönbséggel menjél bele kapcsolatba, de ez nem tetszik nekik, akkor így jártak.

Magyarázd már el, hogy a felnevelésből hogyan következik, hogy felnőttként is beleszólnak az életébe.

febr. 15. 12:04
 14/39 anonim ***** válasza:
12%
Nem normális
febr. 15. 12:12
 15/39 anonim ***** válasza:
92%

Nincs joguk beleavatkozni, max a véleményüket elmondhatják, de ha az nagyon vehemensen ellenző, ellentétes hatást is elérhetnek vele.

Nekem is volt 21 évesen 41 éves pasim pár hónapig, anyámék támogatóak voltak, elismerték, hogy nagyon szimpatikus, nekik is tetszik, én meg örültem. Aztán vége lett, mert minden szempontból sok volt a korkülönbség, meg a távolság, meg a kulturális különbségek, és valszeg anyám is jobban örül, hogy egy korombeli sráchoz mentem végül hozzá, de a mai napig azért meg-megkérdezi, hogy a másiknak hogy alakult az élete azóta. Nagyon szép emlék a mai napig, kár lett volna, ha anyámék belerondítanak egy őrjöngéssel.

febr. 15. 12:13
 16/39 anonim válasza:
55%
Teljesen normális.
febr. 15. 12:16
 17/39 anonim ***** válasza:
90%

Semmi beleszólásuk nincs. Ha jó a kapcsolat véleményük lehet.

Az, hogy nálatok nem normális a család "anyám leteperne" arról más nem tehet.

Én 18 voltam mikor egy 35 éves férfivel összejöttem. Persze először anyuék aggódtak, de megismerték és tök jóba lettek. 5 évig tartott a kapcsolat.

febr. 15. 12:20
 18/39 A kérdező kommentje:
Nálunk a nővérem 25 volt. A pasi 54 . Anyám meg a néném megverték a noveremet hogy 54 evessel van. Igazuk volt!!!! Tönkre teszi az életét
febr. 15. 12:22
 19/39 anonim ***** válasza:
24%
Nem normális !
febr. 15. 12:31
 20/39 anonim ***** válasza:
0%
Ez már gusztustalan korkülönbség
febr. 15. 12:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!