Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normális az hogy egy 21 éves...

Normális az hogy egy 21 éves fiatal lány, 43 éves pasival van? (És még a szülők megengedik neki)

Figyelt kérdés
febr. 15. 11:10
1 2 3 4
 31/39 Socorro ***** válasza:
100%
Es a novered a veres utan nem szakitotta meg veluk azonnal a kapcsolatot?!? (Ha volt annyi onuralma, hogy ne usson vissza...)
febr. 15. 14:25
 32/39 anonim ***** válasza:
90%
8-as / kérdezőnek! Egy 21 éves fiatal az már felnőtt! a szülőknek meg csak 18 éves korig van joguk bele avatkozni egy gyerek életébe. 18 éveskórtól egy ember felnőtnek számít! Vagyis 18 éves kortól már nincs joga a szülőnek bele avatkozni a gyermek életébe. Egy 21 évesnek meg pláne nem.
febr. 15. 14:42
 33/39 anonim válasza:
100%

Anyám meg a néném megverte...

jah,-cigók vagytok?

febr. 15. 14:59
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

33: ezt akartam irni. Naluk szokas, a no neve kuss.

Nekem 22 evesen 39 eves parom volt, masfel evig tartott, anyamek nem tiltottak. Hogy is tehettek volna, amikor mar nem otthon eltem, es felnott ember voltam? Meg ilyet, hogy megverni..

febr. 15. 15:38
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
nem tilthatják de eltartani sem kötelesek.
febr. 15. 21:02
 36/39 anonim ***** válasza:
79%
21 évesen avval van együtt az ember, akivel akar. Oké, sok köztük a korkülönbség és a csávó az apja lehetne, de ameddig a nő sem akar tőle gyereket, evvel semmi gond.
febr. 15. 22:17
 37/39 anonim ***** válasza:
81%
Ja, persze megverték a nővéredet. Istenem, legalább ne hazudoznál meg mesélgetnél itt...
febr. 16. 08:43
 38/39 anonim ***** válasza:

Nem egészséges, de felnőtt ember. Senkinek nincs beleszolása.

Te meg beteg vagy agyban...

febr. 16. 09:56
 39/39 anonim válasza:
80%
Hát én gond nélkül elfogadnék egy 40-es pasit. Sokkal megbízhatóbbak, mint a fiatal "gyerekek"
febr. 16. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!