Lehet, hogy rosszul tudtam, hogy a menyem vagy a vejem a családunkhoz tartozik?
ma 12:55-nek
14-es vagyok.
Ha érdekel a fejlemény elmondhatom.A férjem kiakadt hogy az anyja ezt mondta,de h
t mégiscsak ő volt anyuci pici fia.Anyósom sírt neki,ő megbocsájtott,majd nekem mondta,hogy "Ugyan! ne haragudj rá! Nem gondolta komolyan"
Az igazság az,hogy nagyon is komolyan gondolta,mert ahogy csak tudta megnehezítette az életemet..A végén már egyre többet vitatkoztunk a férjemmel az anyósom viselkedése miatt.Hiába nem éltünk vele,hiába volt külön lakásunk az életünket jól elintézte.7 év házasság után elegem lett,így elváltunk.A rosszban az volt a jó,hogy mindketten emberi módon,szinte barátként kezeltük a válópert,és minden vita nélkül szép csendesen szétmentünk.
ha nekem az anyósom ilyet mondana, azzal a lendülttel futnék ki a világból.
a családom az édesanyám és a nagyszüleim. valamint ha lesz gyerekünk a párommal, akkor majd ők is beletartoznak majd.
nem vagyok híve ennek a nagy összeborulásnak.
ahogy a nagyapám mondta mindig: nagyon szoros barátságnak nagyon xaros a vége...
14-es (22-es)
Az érdeklődő vagyok. Köszönöm, hogy leírtad. Sajnálom, hoguy így alakult. Az ilyen szomorú történetek hallatán mindig hálát adok a magasságosnak, hogy normális anyóssal ajándékozott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!