Kihez tartozik most?
nem gondolod rosszul, a lehető leghelyesebben gondolod.
az apukának csupán fáj elengednie a gyermekét.
ez sajnos önzőségi okokból van.
ahogy minden szülőnek fáj elengednie a gyermekét - sokan könnyeznek az esküvőjén.
ezt normális érett ember módjára fel kellene tudnia dolgoznia, ahogy mindenkinek.
Kihez tartozik a férj az esküvő után? Hát nem egy adásvételi szerződés tárgya volt, hogy az új tulajé legyen. A szüleihez és a feleségéhez.
És az sem állja meg a helyét hogy a férj-feleség kapcsolat erősebb kell, hogy legyen. Egy szülő-gyerek kapcsolatot nem lehet összehasonlítani egy férj-feleség kapcsolattal. Innentől fogva egyik sem erősebb a másiknál, hanem MÁS. Hülyeség azt várni, hogy engem jobban szeressen, mint az anyját, vagy fontosabb legyek neki, mert teljesen más a két dolog. És ne felejtsük el, hogy a házastárs végső soron bármikor leléphet, megcsalhat, bármikor elválhatunk, és jöhet másik, akárhány, de szülő csak egy van.
3-ik válaszoló!
Tudom, hogy nem egy tárgy a férjem, de az azért már sok ha ott vagyunk anyóséknál nem velem van hanem az apját ölelgeti, meg fogja a kezét egészen addig míg el nem megyünk tőlük. Pedig ő napi szinten otthon van több órát. Még mindig többet van náluk mint a közös lakásunkban. Szerintem teljesen normális, hogy ez nálam kiveri a biztosítékot.
Szia!
Egyetértek az 1. hozzászólóval. Hülyeség ez a kihez tartozósdi. Egy embernek vannak kapcsolatai, családi, szerelmi és baráti. A három egymást NEM HELYETTESÍTI. hiába vagy neki ott, "te kevés vagy", hisz az ő szerepét nem tudod betölteni, ugyanígy fordítva is.
Kicsit nekem úgy tűnik, mintha mindketten ki akarnátok sajátítani a férjed, s az önzés nem szép dolog. S akkor ott vannak még a barátok is... Neked semmi közöd se az apujával folytatott kapcsolatához se a barátiéhoz. És uaz fordítva is igaz.
Neked is, a barátoknak is és a szülőknek is megvan a saját maga felségterülete. Ezt tartsátok tiszteletben. Csak akkor kell foglalkozni a témával, ha azt gondolja valaki, hogy CSAK az ö "fennhatósága" alá tartozik a személy. Így van ez jelen állapotban? Ha nem, akkor értelmetlennek találom a kérdést.
Gondold végig ezt, mi most a felállás.
Üdv
Ez egy kicsit olyan mintha a vaníliafagyit összehasonlítanánk a töltött káposztával.
mindkettőt szeretem, de ha együtt enném, hánynék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!