Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen bűnt követtetek el...

Milyen bűnt követtetek el másokkal szemben?

Figyelt kérdés

Nem a törvényre vagy vallásra gondolok, hanem ami szerintetek, a saját értékrendetek szerint a legnagyobb volt. Valami amit tudok, hogy mennyire fájt lelkileg/testileg az illetőnek vagy csak magatokak fájt, hogy ilyen aljasságot elkövettetek.

Én pl.megvertem barátnőm (azóta) expasiját mikor még jártak s megláttam, hogy megcsalja a lányt.

2012. márc. 4. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint semmit.
2012. márc. 4. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak önmagamnak okoztam kárt, rosszul mentem férjhez. Soha nem ártottam senkinek.
2012. márc. 4. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Irigy vagyok a párokra és fáj,amikor egymáshoz érnek.
2012. márc. 4. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Hazudtam olyan embereknek akiket szeretek.. nem olyan nagy dolgot de én mindig őszinte vagyok velük és nagy bűntudatom volt ,hogy hazudtam nekik... soha többet ha lehetséges..
2012. márc. 4. 17:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, amit nem büntet a törvény de bánt:

Egyszer részeg skinheadek szenyóztak egy kb 7 éves forma kínainak tűnő gyerekkel a metrón, beszólogattak neki meg egy-két pofont is kapott. Féltem, és nem mertem szólni vagy bármit is csinálni, hogy megvédjem a szerencsétlent. Mai napig bánt, hogy hagytam valakit megalázni, akit akár megvédhettem volna.

Amit törvény büntetne és részben bánom:

Vállalkozásommal kapcsolatos csalások, pl törzsvevőknek nem adtam blokkot/számlát és ezáltal kevesebbet adóztam. Részben bánom csak, mert látom, hogy ez megy Magyarországon és a családom jobb megélhetéséhez ez is kell, de azért rossz, hogy csalnom kell és nem adhatom meg az államnak, ami jár.

Amit törvény büntetne, de nem bánom, hogy megtettem:

A buszon egyszer egy csaj rágyújtott, és kapott tőlem 2 komolyabb pofont.

Egy szipóst ledobtam a buszról (több métert repült).

Egyszer pedig fejbe rúgtam valakit mert rágyújtott mellettem a hévmegállóban és miután megkértem, hogy dobja el a cigit akkor sem tette (ez utóbbit kicsit azért bánom, itt túlreagáltam, azóta több buszmegállóban dohányzóval is találkoztam, de többnyire már nem is szólok).

2012. márc. 4. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Hazudtam hozzám közelálló embereknek.

Még tini koromban a szüleimmel való kapcsolatom rovására védtem meg és álltam ki a "szerelmem" mellett,aki persze magasról lesz@rta,később szakítottunk is.(Erre mondják,hogy mindenki jó valamire,ha nem más elrettentő példának,Na Ő az a kategória:))

Tudtommal törvényt sértő bűnöm nem volt.Nem is szeretnék.

Illetve de,most jutott eszembe,hogy egyszer elloptam egy Corából 4 db zsömlét és valami péksütit,mert nem volt rá pénzem és már napok óta nem ettem.

2012. márc. 4. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egy olyan dolgot csináltam, amit nagyon bánok. Kicsi voltam, kivettem a fészkükből két kismadarat hogy majd én hazahozom és felnevelem őket.. Másnapra elpusztultak:(
2012. márc. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!