Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hány éves korotok körül...

Hány éves korotok körül szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés

23 éves leszek. Még tanulok, nincs munkahelyem. Nemsokára befejezem a tanulmányaimat és el kéne helyezkednem, mert a gyereket el kell valamiből tartani és fel is kéne valahol nevelni, ahhoz pedig lakás kéne ami nagyon sok pénz. Rendes párom sincs, aki apasági szempontból szóba jöhetne. Hogy vállaljon így egy fiatal gyereket/gyerekeket? Ha többet szeretnék akkor néhány éven belül meg kéne kezdenem a babaprogramot, amire a fent említett okok miatt esélyem sincs :S Nem akarok harmincvalahány évesen szülni :S

Ti hogy vagytok ezzel? Nem aggódtok mikor halljátok hogy az évfolyamtársaitok/kollégáitok házasodnak vagy épp várják az elsőt?

2011. dec. 6. 20:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

54 évesen szül? :D

Na azt megnézem.. :D

Ilyenkor már a klimax általában ott van, ritka ha valaki képes már a teherbe esésre.

2011. dec. 8. 13:58
 32/35 anonim ***** válasza:

Egyébként cikinek nem lenne ciki, inkább a saját gyerekemet sajnálnám, hogy sosem tapasztalhatja meg milyen az,ha felnőtt létére 4 nagyszülője van és még élnek a dédszülők.

Én 3 dédszülőmet ismertem, 1 még a mai napig is él, pedig már 22 éves múltam.

És azért lássuk be, ha valakinek ilyen korban lesz gyereke nagy az esély rá, hogy ezt nem tapasztalhatja meg.

Igazából megértem,hogy a mai helyzetben nem mernek fiatalon gyereket vállalni, de akinek van pofája lenézni azt, aki fiatalon szül, arról megvan a véleményem.

Csak az tudja mit veszít, aki ténylegesen nagy családban él.

2011. dec. 8. 14:01
 33/35 anonim ***** válasza:
26-34 éves kor között, jó lenne 3 gyermek apukájának lenni! :)
2011. dec. 9. 21:36
 34/35 anonim ***** válasza:

Ffi vagyok és megmondom , őszintén csodálkozom. . .

Hallottam már persze, hogy a nőkbe állítólag bele van kódolva a szülésre való vágy,(gyerek utáni vágy) de azért ennyire szerintem nincs :D

Először szerelmes az ember leánya, és szeretne egy rendes pasit maga melllé, és jó esetben vele élni az egész életet, utána a gyerek, nem pedig megtervezem mikor akarok szülni, pedig még pasi sincs láthatáron :D

Nem fordítva mész te ennek a dolognak neki?

Én is pontosan így gondolkodom. Alapvetően csak úgy én se akartam soha gyereket, akkor merült fel bennem először komolyan a gyermek utáni vágy, mikor 24 éves korom körül lesújtott rám egy villámcsapásszerű hatalmas szerelem. Aztán ez a szerelmem csúnyám otthagyott, és vele együtt semmivé foszlott a gyerek utáni vágyam is. És addig egész biztos nem fog újra előjönni, míg nem találkozok egy új nagy szerelemmel. A gyerek a szerelem, a közös életünk emlékműve, nekem is furcsa, ha valaki enélkül "kattog" gyerek után. Szerintem enyhe kapuzárási pánikod lehet, amire 23 évesen a világon semmi okod. Ismerek nőt, aki 45 évesen találkozott az "igazi" igazijával és neki szült először.

26 N

2011. dec. 12. 16:01
 35/35 anonim ***** válasza:
Az idén (24 évesen) szultem meg az elso gyerekemet. 5 éve dolgozok, saját családi házunk van (kolcsonre vettuk). Mindent a saját 2 kezunkkel hoztunk ossze. A kovetkezo gyereket olyan 3 év mulva szeretnénk.
2011. dec. 22. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!