Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hány éves korotok körül...

Hány éves korotok körül szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés

23 éves leszek. Még tanulok, nincs munkahelyem. Nemsokára befejezem a tanulmányaimat és el kéne helyezkednem, mert a gyereket el kell valamiből tartani és fel is kéne valahol nevelni, ahhoz pedig lakás kéne ami nagyon sok pénz. Rendes párom sincs, aki apasági szempontból szóba jöhetne. Hogy vállaljon így egy fiatal gyereket/gyerekeket? Ha többet szeretnék akkor néhány éven belül meg kéne kezdenem a babaprogramot, amire a fent említett okok miatt esélyem sincs :S Nem akarok harmincvalahány évesen szülni :S

Ti hogy vagytok ezzel? Nem aggódtok mikor halljátok hogy az évfolyamtársaitok/kollégáitok házasodnak vagy épp várják az elsőt?

2011. dec. 6. 20:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

25-26 körül szeretném az elsőt,és mivel minimum 3 gyereket szeretnék,ezért jobb lesz belekezdeni korán:)Addig még van pár évem kiélni magam,tanulni,dolgozni is,meg férjet találni.De nem görcsölök rá annyira,hogy most jajj mi lesz,hogy lesz,az is lehet hogy már 20 évesen szülni fogok,kitudja.Az élet kiszámíthatatlan!:)

19/L

2011. dec. 6. 21:24
 12/35 anonim ***** válasza:
17%
40 évesen újra Anyuka szeretnék lenni.
2011. dec. 6. 21:36
 13/35 anonim válasza:
100%
25 évesen
2011. dec. 6. 21:45
 14/35 anonim ***** válasza:
4%

Én egyáltalán nem akarok gyereket, így ez a probléma nem aggaszt, a házasság annál inkább. 30 fölött férjhez sem mennék. Ráncokkal, isten ments, vagy fiatal menyasszony leszek, vagy beérem az élettársi kapcsolattal.

Az anyagiak is nyomasztanak, de bízom magamban. Mindig is volt eszem és üzleti érzékem, a jég hátán is megélek.

2011. dec. 6. 21:56
 15/35 anonim ***** válasza:
21%

Én nem aggódok.Mégpedig azért, mert csak amiatt, hogy mások már huszonévesen szülnek és férjhez mennek, én nem fogok.

Sokan érettségivel (vagy annyival sem) vállalnak gyereket, aztán majd lesz ne mulass, mikor kellene a pénz, de sehová nem veszik fel, mert semmihez nem ért.

Inkább képzem magam, tanulok (és nem 2 hónapos tanfolyamra gondolok, amiből sokaknak van 5 is, mégis munkanélküliek) és majd ha 30 évesen minden tudás megvan ahhoz, hogy biztos munkahelyen legyen, akkor gondolkozok ezen.

Az egy dolog, hogy valaki állást kap 23 évesen egy tanfolyammal és hasonlók, ha majd kirúgják nézhet, mert semmit nem tud felmutatni, csak ugyanazt, mint mások: egy halom semmire nem jó papírt, ami mindenkinek van és mindenkinek ugyanaz.

2011. dec. 6. 22:32
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
Én se akarok gyereket, aminek nagyon örülök, mert egy problémával kevesebben kell gondolkodnom.
2011. dec. 6. 23:21
 17/35 anonim ***** válasza:

Én mindig tudtam, hogy eljön az idő, mikor vágyom majd anyukának lenni, de ez nem jött még mindig el. Inkább félelmet érzek, tartok ettől a dologtól. Mióta a párommal együtt vagyok (2 éve), néha már érzem, milyen jó lenne, ha ilyen gyerekeim lennének, mint amilyen a barátom.

De egyelőre még úgy gondolom, hogy még mindig nem szeretnék mostanában, talán 3 év múlva már... kb 27-28 évesen.

24L

2011. dec. 6. 23:28
 18/35 anonim ***** válasza:

Nem akarok harmincvalahány évesen szülni... Vajon miért nem?

Mi 24 évesen határoztuk el, hogy gyereket vállalunk, és 12 évet vártunk rá. 36 évesek voltunk mindketten a férjemmel, mire megszületett. Tudod, ember tervez, isten végez... :)

2011. dec. 7. 00:29
 19/35 anonim ***** válasza:
54 leszel mire érettségizik...
2011. dec. 7. 01:35
 20/35 anonim ***** válasza:
35 körül, amikor megteremtem azt az anyagi hátteret, amire szükség van, illetve éltem eleget ahhoz, hogy ne érezzem, hogy korai az, hogy gyermekem szülessen.
2011. dec. 7. 01:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!