Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hány éves korotok körül...

Hány éves korotok körül szeretnétek gyereket?

Figyelt kérdés

23 éves leszek. Még tanulok, nincs munkahelyem. Nemsokára befejezem a tanulmányaimat és el kéne helyezkednem, mert a gyereket el kell valamiből tartani és fel is kéne valahol nevelni, ahhoz pedig lakás kéne ami nagyon sok pénz. Rendes párom sincs, aki apasági szempontból szóba jöhetne. Hogy vállaljon így egy fiatal gyereket/gyerekeket? Ha többet szeretnék akkor néhány éven belül meg kéne kezdenem a babaprogramot, amire a fent említett okok miatt esélyem sincs :S Nem akarok harmincvalahány évesen szülni :S

Ti hogy vagytok ezzel? Nem aggódtok mikor halljátok hogy az évfolyamtársaitok/kollégáitok házasodnak vagy épp várják az elsőt?

2011. dec. 6. 20:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, van munkám, van kocsim, van hol laknom, és azt hiszem megkomolyodtam.

örülnék ha lenne már gyerekem.

23/F

2011. dec. 7. 02:52
 22/35 anonim ***** válasza:

Minimum 2-3 éves komoly kapcsolatba szeretnék szülni. A korom nem igazán számítana ebben. Azt se értettem soha, mi az ijesztő a „harmincvalahány évesen”-ben, szerintem sokkal ideálisabb, mint ennél fiatalabb vagy idősebb korban.

Mondjuk lehet, hogy én eltérek az átlagtól, mert csak akkor akarok gyereket, amikor szerelmes vagyok valakibe, és akkor szülnék, ha stabil a kapcsolatunk, nem ez van bennem, hogy „gyereket mindenáron, majdnem mindegy, kitől”.

2011. dec. 7. 05:39
 23/35 anonim ***** válasza:
Majd 26-28 éves korom között szeretnék gyermeket. Most jelenleg 22 éves vagyok (mindjárt 23), 2 éve vagyunk együtt a barátommal, stabil a kapcsolatunk, s vele képzelem el az életemet. Amióta vele vagyok, azóta röppent fel bennem a gondolat, hogy szeretnék babát. Sajnos olyan helyzetben vagyunk, hogy sok esély nincsen saját lakásra még jó pár évig. Az anyagi oldala megvan, s ha tudjuk biztosítani a babának a megfelelő körülményeket, hogy biztos anyagi háttér legyen mögöttünk, akkor szerintem össze is fog jönni. Ha arra várnánk, hogy legyen lakásunk, s csak utána, akkor várhatunk vele vagy tíz évet, ha csak valami csoda folyamán nem jön össze előbb. A másik legfontosabb dolog, hogy a gyermek szeretetben nőjön fel.
2011. dec. 7. 06:41
 24/35 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok és 2 éven belül szeretnénk kisbabát, de nem biztos, hogy összejön...majd kiderül. Anyagiak akadályoznak persze, meg félelem, hogy minden rendben legyen...de 27-28 évesen akkor is szülök, ha kukázni kell! ez a kicsit sarkított mottóm. :)

23N

2011. dec. 7. 08:11
 25/35 anonim ***** válasza:
férjem van, de majd csak 2-3 év múlva szeretnék szülni... amúgy meg mások egyáltalán nem érdekelnek. 26/nő
2011. dec. 7. 09:16
 26/35 anonim ***** válasza:
30 körül.
2011. dec. 7. 10:05
 27/35 anonim ***** válasza:
25 éves leszek, mikor férjhez megyek, és 30 éves korom előtt szeretnék kettőt. Jövőre lesz az esküvőm júniusban :) Tehát 5 és fél éven belül szeretnék kettőt.
2011. dec. 7. 12:06
 28/35 anonim ***** válasza:

Én 30 körül, mondjuk én fiú vagyok.

27F

2011. dec. 7. 15:20
 29/35 anonim ***** válasza:
Még csak 18 éves vagyok, egyelőre még nem akarok gyereket, de úgy 25-30 között már jó lenne. Kérdés, hogy 25-30 között is így gondolom-e, illetve lesznek-e hozzá körülmények.
2011. dec. 7. 19:16
 30/35 anonim ***** válasza:

"54 leszel mire érettségizik..."

És akkor mi van? Nehogy már egy felnőtt 18 éves nőnek ciki legyen egy 54 éves anyuka! :)

Van aki ennyi idősen szül...

2011. dec. 8. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!