Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Más is utálja az apját?

Más is utálja az apját?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 13:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Néha besértődik, meg felhúzza az agyam, de én speciel imádom -anyut is. De vannak ismerőseim akik nem szeretik az apjukat.
2011. júl. 9. 16:29
 22/25 anonim válasza:
Amíg együtt éltünk utáltam... Naponta 2-3 üveg alkoholt fogyasztott el,2-3doboz cigi,mindig agreszív volt,anyát megakarta ölni,alíg dolgozott, mindenért ordibált,semmit se engedett.. az önbizalmam tönkre ment.. már különélünk,de még zaklat minket.. :S De már nem utállom csak sajnálom... Fiatal korában Ő volt a legokosabb,fősulin is kitünő,pedig alig tanult.. népszerű volt..Hogy miért? Mert rengeteget bulizott,ivott,cigizett... Előre sajnálom a mai fiatalokat,akik hasonlóak...mert ez 10-20-30 év múlva olyan élethez vezet,aminél jobb a halál. Én úgy fogom fel ,hogy mindenek van oka:apám megmutatta,h nem szabad élnem.. A gyülölettel,saját magunkat teszük tönkre,tudni kell megbocsátani,felejteni,és tanulni mindenből!!!
2011. júl. 9. 20:20
 23/25 anonim ***** válasza:
Én is utáltam tinédzser koromban az apámat. Sokszor részegen jött haza és nem nagyon törődött velem. Aztán idővel megszelídült. Amikor elköltöztem otthonról sokkal jobb lett a kapcsolatunk. Amikor 200 kilométerrel odébb költöztem, már hiányzott (természetesen édesanyámmal együtt). 2 éve meghalt, azóta viszont NAGYON-NAGYON hiányzik
2011. júl. 9. 20:52
 24/25 anonim válasza:

Részvétem 20:52 :( :(

(20:20)

2011. júl. 9. 20:58
 25/25 anonim válasza:
én nagyon szeretem mert mindenben segít és meghallgat és ott van velem ha kell..egy rendes apuka ilyen és egy rendes gyerek szereti az apját
2011. júl. 10. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!