Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Más is utálja az apját?

Más is utálja az apját?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 13:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
49%
Én nem különösebben szeretem, mivel sose foglalkozott velem igazán. Sose beszélgetünk, semmit nem tud rólam. Egyáltalán nem apatípus.
2011. júl. 2. 13:36
 2/25 anonim ***** válasza:
43%
Persze, mindenki.Ez természetes kell, hogy legyen.Milyen ember lehet, aki nem utálja az apját? Hú de ciki!
2011. júl. 2. 13:38
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
én nagyon szeretem az apukámat
2011. júl. 2. 13:38
 4/25 anonim válasza:
27%
Szeresd az apukád és becsüld meg hogy van neked. Az enyém 2 éves koromban elhunyt egy akkor még újfajtának számító fertőző betegség miatt, és szerintem sok más embernek nem él már az édesapja. Takarodj vissza a dedóba ha egy fa**ság miatt megsértődtél és most így hirtelen utálod az apád.
2011. júl. 2. 13:43
 5/25 anonim ***** válasza:
26%

Na ez ám a kérdés!! Ha baj van az édesapáddal miért nem írod le hogy mi a baj? De ez most milyen kérdés? Vagy jólesne olvasni hogy mindenki hogyan szidja az édesapját a sárga földig?? -.- Böszme!!

13L

2011. júl. 2. 13:51
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Előző, igazad van, meg kell becsülni, ha valakinek apja van. De én őt nem tudom tisztelni. Mikor hazajövök suliból, anyukám köszön, megkérdezi, hogy miylen volt, szóval láthatóan örül nekem. Mikor viszont apám van itthon, ő ül a gép előtt, és pókerezik, észre sem veszi, hogy otthon vagyok. Nem érdeklődik irántam, nem szokott beszélgetni, mert folyotn pókerezik. Mikor anyukám egyszer beteg lett, (akkor még csak 5 éves lehettem, fiútesóm meg 7) nem maradt itthon, hanem otthagyott minket, és elment a haverjaival focizni, aztán meg bepiált. Szóval én nem nagyon tudom tisztelni.
2011. júl. 2. 13:54
 7/25 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Lehet, hogy most vagy abban az "utálom" korszakban. Utálom az apámat, utálom az anyukámat, a testvéreimet, mindenkit utálok mert csak én vagyok a jó, az okos, mindenkinél jobb, és mindennél. Mert az apáknak valójában nem az a dolga, hogy neveljen, meg mondja, hogy tanulj, hanem, hogy neked adja az autóját, hogy vezessed, és folyton dobáljon a 20ezresekkel, mert neki ez a dolga. Ugye?
2011. júl. 2. 13:55
 8/25 anonim ***** válasza:
Nekem teljes mértékben közömbös, mint egy idegen. (Egyébként nem él velünk már nagyon régóta.)
2011. júl. 2. 14:00
 9/25 anonim ***** válasza:
Nem ismerem, óvodásként láttam egyszer-kétszer futólag, hallani meg csak rosszat hallottam róla. Nem utálom, és sosem utáltam, egyszerűen hidegen hagy.
2011. júl. 2. 14:00
 10/25 anonim válasza:
13:54-ösnek: na azt viszont meg tudom érteni.. :S
2011. júl. 2. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!